Urmărește-ne în Social Media

Gorillaz - New Gold ft. Tame Impala & Bootie Brown (Visualiser)

Gorillaz colaborează cu Tame Impala și Bootie Brown pentru "New Gold", o piesă ce se va găsi pe viitorul album al trupei. Discul urmează să fie lansat la începutul anului viitor. Găsești mai multe detalii în articol.

Gorillaz a lansat oficial piesa "New Gold", după ce aceasta a debutat live la show-ul All Points East din Londra, pe 19 august, cu Kevin Parker de la Tame Impala și Bootie Brown alăturându-se trupei pe scenă. Odată cu lansarea melodiei, Gorillaz a oferit mai multe detalii despre viitorul material discografic.

Intitulat "Cracker Island", discul va fi lansat pe 24 februarie 2023 și vine ca o continuare a anteriorului album "Song Machine, Season One – Strange Timez" din 2020. Pentru acest nou album, Gorillaz a lucrat cu mai mulți artiști. Pe lângă Tame Impala și Bootie Brown, pe tracklist se mai găsesc colaborări cu Stevie Nicks, Bad Bunny, Beck, Thundercat și Adeleye Omotayond.

"Cracker Island" este produs Greg Kurstin (producător, multi-instrumentist și compozitor, câștigător de opt premii Grammy), alături Gorillaz și Remi Kabaka Jr. Materialul va fi disponibil în mai multe formate: digital, CD standard, casetă, deluxe vinyl box sau limited edition collectors box.

Tracklist "Cracker Island":

  1. Cracker Island feat. Thundercat
  2. Oil feat. Stevie Nicks
  3. The Tired Influencer
  4. Tarantula
  5. Silent Running ft. Adeleye Omotayo
  6. New Gold feat. Tame Impala & Bootie Brown
  7. Baby Queen
  8. Tormenta feat. Bad Bunny
  9. Skinny Ape
  10. Possession Island (feat. Beck)
Comentarii