Urmărește-ne în Social Media

Eminem - Higher (Explicit)

Eminem a lansat piesa "Higher", extrasă de pe albumul "Music To Be Murdered By: Side B", lansat în luna decembrie a anului trecut. Melodia beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

Clipul piesei "Higher" a fost lansat oficial sâmbătă seară, înainte de confruntarea dintre Dustin Poirier şi Conor McGregor din UFC. Filmat alb-negru, videoclipul îl prezintă pe rapper într-un ring de box, dar și participând la un interviu alături de Dana White (președintele UFC) şi Michael Eaves (prezentatorul ESPN).

"Higher" se regăsește pe cel mai recent material discografic lansat de Eminem. Este vorba despre "Music To Be Murdered By: Side B", o ediție deluxe a albumului cu același nume (17 ianuarie 2020). Înainte de lansarea oficială, "Music to Be Murdered By: Side B" era privit doar ca un zvon pe internet. Fanilor li s-au dat motive să creadă în existența unui nou material după ce coperta albumul a ajuns în mod fraudulos pe rețelele de socializare.

La câteva zile după acest incident (18 decembrie), Eminem le-a dezvăluit fanilor versiunea deluxe a albumului, ce numără 16 piese. Discul conține colaborări, inclusiv una cu Dr. Dre, pentru prima oară după aproape un deceniu, dar și diss-uri pentru unii muzicieni, cum ar fi Snoop Dogg.

Tracklist "Music To Be Murdered By: Side B":

 1. Alfred (Intro)
 2. Black Magic (ft. Skylar Grey)
 3. Alfred’s Theme
 4. Tone Deaf
 5. Book of Rhymes (Ft. DJ Premier)
 6. Favorite Bitch (Ft. Ty Dolla $ign)
 7. Guns Blazing (Ft. Dr. Dre & Sly Pyper)
 8. Gnat
 9. Higher (Ft. Sly Pyper)
 10. These Demons (Ft. MAJ)
 11. Key (Skit)
 12. She Loves Me
 13. Killer
 14. Zeus (Ft. White Gold)
 15. Thus Far (Interlude)
 16. Discombobulated

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică și film

Eminem apare pe o nouă piesă pentru coloana sonoră a lui "Venom 2", "Last One Standing"

Primul film "Venom" a depăşit toate aşteptările, cu încasări globale uriaşe în ciuda recenziilor criticilor. A ajutat foarte mult şi piesa lui Eminem "Venom" de pe coloana sa sonoră, iar rapperul revine pe un nou track numit "Last One Standing", de această dată într-un featuring cu Skylar Grey. Piesa a fost compusă pentru "Venom 2" şi se ascultă în articol.

Publicat

pe

Coperta single Skylar Grey Eminem Last One Standing
Coperta single Skylar Grey Eminem Last One Standing │ FOTO: Eminem

"Venom 2" sau mai bine zis "Venom: Let There be Carnage" are premiera pe 1 octombrie 2021 în SUA (15 octombrie în România) şi îi pune faţă în faţă pe Tom Hardy în rolul lui Eddie Brock/ Venom şi pe Woody Harrelson în rolul lui Carnage. Woody joacă de fapt rolul unui criminal în serie, care îl muşcă pe Eddie Brock, venit în calitate de jurnalist pentru a îi lua un interviu celui încarcerat. Odată cu sângele lui Brock ajunge în criminal şi ADN-ul lui Venom şi astfel ia naştere un alt simbiot, Carnage.

Pe 30 septembrie a apărut piesa "Last One Standing", de pe coloana sonoră a filmului, o melodie a lui Skylar Grey, pe care apar şi Polo G, Mozzy şi Eminem. Marshall intră pe vers la minutul 2:30 cu un stil sacadat adoptat pe ultimele 3 albume, convertit apoi în acel flow care a intrat în Cartea Recordurilor. Piesa e destul de romantică şi cuminte pentru un soundtrack de film cu anti eroi şi cu tentă horror. "Venom" era ceva mai muşcătoare acum 3 ani.

Eminem a mai colaborat cu Skylar Grey pe hitul "I Need a Doctor", pe care apărea şi Dr. Dre cu fix 10 ani în urmă. În 2016 i-am găsit din nou pe Em şi Skylar pe un track apreciat, "Kill For You". Eminem a fost subiect de ştiri în ultima lună după ce a deschis lanţul de restaurante Mom's Spaghetti în Detroit şi a surprins fanii pe 29 septembrie servindu-i chiar el la tejgheaua localului.

Numele restaurantului este inspirat de versurile hitului din 2002 "Lose Yourself", care a apărut pe coloana sonoră a filmului "8 Mile". Ultimul album al rapperului este "Music to be Murdered By", care a fost lansat în ianuarie 2020 şi a inclus apreciatul single "Godzilla" cu un flow fantastic.

Citește în continuare