Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Eminem ridică cortina lansând albumul "Music to Be Murdered By" și videoclipul "Darkness"

Anii de amuzament ai lui Eminem s-au încheiat de mult. Replicile rapper-ului sunt mai tăioase ca niciodată, așa cum sugerează și titlul noului său album surpriză, "Music to Be Murdered By". Discul este prefațat de videoclipul piesei "Darkness".

Publicat

pe

Eminem în videoclipul "Darkness" (Screenshot)
Eminem în videoclipul "Darkness" (Screenshot)

La 47 de ani, Eminem continuă să facă ceea ce știe cel mai bine. Pune un reflector asupra unor evenimente tragice și le aruncă replici acide tuturor celor care l-au criticat: de la presă la Machine Gun Kelly. Noul său LP se numește "Music to Be Murdered By", iar titlul și coperta sunt inspirate de un album al lui Alfred Hitchcock cu același nume, lansat în 1958. Pe disc este inclus chiar un interludiu intitulat "Alfred", în care îl auzim vorbind pe regretatul regizor de film: "How do you do? Ladies and gentlemen/My name is Alfred Hitchcock and this is Music To Be Murdered By/It is mood music in a jugular vein/So why don't you relax? Lean back and enjoy yourself/Until the coroner comes." 

Pe albumul sunt 20 de track-uri, aici incluzând și interludii și outro-uri. Discul conține colaborări cu Ed Sheeran, Black Thought, Q-Tip, Royce Da 5’9″, Anderson .Paak, Young M.A. Îl putem asculta și pe rapper-ul Juice WRLD, care a murit în decembrie.

"E înmormântarea ta", a scris Eminem pe Twitter, astfel prezentându-și albumul.

"Music to Be Murdered By" a fost lansat astăzi, 17 ianuarie, și este disponibil deja pe majoritatea platformelor de streaming. Discul poate fi ascultat inclusiv pe YouTube, pe canalul oficial al rapper-ului.

Tracklist Eminem - "Music to Be Murdered By":

 1. "Premonition" (Intro)
 2. "Unaccommodating" (featuring Young M.A)
 3. "You Gon' Learn" (featuring Royce da 5'9" and White Gold)
 4. "Alfred" (interlude)
 5. "Those Kinda Nights" (featuring Ed Sheeran)
 6. "In Too Deep"
 7. "Godzilla" (featuring Juice Wrld)
 8. "Darkness"
 9. "Leaving Heaven" (featuring Skylar Grey)
 10. "Yah Yah" (featuring Royce da 5'9", Black Thought, Q-Tip and Denaun)
 11. "Stepdad" (Intro) Young Dr. Dre
 12. "Stepdad"
 13. "Marsh"
 14. "Never Love Again"
 15. "Little Engine"
 16. "Lock It Up" (featuring Anderson Paak)
 17. "Farewell"
 18. "No Regrets" (featuring Don Toliver)
 19. "I Will" (featuring Kxng Crooked, Royce da 5'9" and Joell Ortiz)
 20. "Alfred" (Outro)

Odată cu lansarea albumului, Eminem a dezvăluit și un prim videoclip. Noul său single se numește "Darkness" și face referire la atacul armat din 2017, petrecut în Las Vegas, când au murit 59 de persoane.

VIDEOCLIP: Eminem - "Darkness"

Albumul anterior al lui Eminem, "Kamikaze", a fost lansat în august 2018. Discul a debutat pe prima poziție în topurile a 15 țări, în ciuda criticilor ce i-au fost aduse.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Cancel Culture încearcă să îl "anuleze" pe Eminem, iar rapperul răspunde cu un video: "Tone Deaf"

Eminem a fost mereu o figură controversată şi de câteva săptămâni se găseşte în vizorul valului Cancel Culture. Există o întreagă campanie pe TikTok îndreptată spre rapperul american, solicitând "anularea" sa. În stilu-i caracteristic, Marshall Mathers se războieşte cu contestatarii, lansând un videoclip controversat, pentru piesa "Tone Deaf". Clipul se vede în articol.

Publicat

pe

Videoclip Eminem Tone Deaf
Videoclip Eminem Tone Deaf │ FOTO: Eminem

Motivul pentru utilizatorii Generation Z de pe TikTok au pornit o mişcare în masă de a îl "anula" pe Eminem are de-a face cu piesa "Love The Way You Lie" din 2010 (colaborare cu Rihanna). Mai precis versurile "If she ever tries to f*cking leave again/ I’ma tie her/ To the bed and set this house on fire". Au mai fost şi aluzii în câteva piese prin care Eminem ar fi luat partea lui Chris Brown în scandalul de violenţă domestică contra Rihannei. În acelaşi timp pe cel mai nou LP Eminem îşi cere scuze Rihannei pentru acele versuri.

Hashtag-ul #canceleminem a prins ceva tracţiune, iar cei care vor să îl anuleze pe rapper sunt şi mai întărâtaţi de "Tone Deaf". Acesta este un single extras de pe albumul "Music to Be Murdered By - Side B", lansat la final de 2020 şi care continuă ceea ce Em începuse cu "Music to Be Murdered By" în ianuarie 2020. Noul videoclip este un răspuns pentru campania de pe TikTok şi avem parte de 5 minute de animaţii cu un Eminem la fel de rebel şi teribilist ca la început de mileniu.

Pe un bas foarte jucăuş, artistul se înfăţişează în spatele gratiilor sau fiind un voyeur din şifonier, care spionează o domnişoară goală într-o cameră de hotel, cu multe pastile pe masă. Urmează o secvenţă desprinsă parcă din jocul GTA, dar şi un interogatoriu ţinut de un poliţist luat direct din clişeele filmelor americane. Eminem devine ba gropar, ba Unabomber, ba prieten cu hippioţii, ba pur şi simplu un bărbat de vârstă mijlocie care tot pierde la jocuri pe telefonul mobil în vreme ce stă pe toaletă.

Nu se fereşte să îşi etaleze trofeele, costumele din videoclipuri celebre şi filmări legendare de la decernări de premii şi concerte. Artistul are şi susţinători, precum Meghan McCain (prezentatoare ABC News, Fox News, MSNBC), care i-a provocat pe cei din Generaţia Z să o atace, în vreme ce îl susţinea pe Em. Acest curent Cancel Culture e nimica toată pentru Marshall, care a fost interogat de 2 ori de Serviciile Secrete din SUA, pentru ameninţări aduse lui George W. Bush şi Donald Trump, în versurile sale.

Disputa pare mai degrabă între generaţii decât între detractori şi artist.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending