Urmărește-ne în Social Media

Dirty Shirt feat. Łydka Grubasa - Rapapara

Maramureșenii de la Dirty Shirt au lansat videoclipul piesei "Rapapara". Materialul este disponibil în articol, te invităm să îl urmărești.

Videoclipul a fost filmat alături de formația poloneză Łydka Grubasa cu ocazia concertului susținut de către Dirty Shirt la Pol'and'Rock din 2022. Participarea formației a venit în urma unui concurs de voturi, intitulat "Golden Spinning Top", la care au fost înscrise 32 de formații (participante la ediția precedentă de festival, printre care Dubioza Kolektiv, Igorr, Łydka Grubasa) și unde Dirty Shirt a obținut peste 5.000 de voturi în finală.

Colaborarea celor două trupe nu se oprește aici. În perioada următoare, Dirty Shirt & Łydka Grubasa vor susține 4 concerte împreună în Polonia.

Mai mult, Dirty Shit a anunțat două concerte la Baia Mare și Sighetu Marmației. Evenimentele poartă denumirea "Moș Crăciun e Rocker".

Dirty Shirt este una din cele mai originale și iubite formații de rock din România, cunoscută datorită măiestriei cu care combină elementele muzicale moderne din rock/metal cu influențe tradiționale din Europa de Est, dar și world music, funk, electro, etc.

Ascensiunea formației maramureșene în ultimii ani, atât în țară cât și în străinătate, este una remarcabilă. Odată cu lansările albumelor "Freak Show" în 2013 și "Dirtylicious" în 2015, aclamate în unanimitate de presă și public, au urmat turnee susținute în țară și în Europa, care s-au încununat cu locul 2 la finala internațională a celui mai mare concurs de muzică rock independentă din lume, Wacken Metal Battle, al premiului "Best Romanian Act Metal" la Maximum Rock Awards 2014, cât și al titlului de "Best Romanian Rock Ambassador" în cadrul Metalhead Awards 2014.

Comentarii