Urmărește-ne în Social Media

Sianna & Radu Sîrbu - Lângă Ai Tăi (ft. Sîrbu Family)

Sianna și Radu Sîrbu au pregătit o surpriză muzicală de sărbători. Artiștii au lansat "Lângă Ai Tăi", o piesă alături de cei trei copiii ai lor. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

"Lângă Ai Tăi" marchează o premieră pentru Sianna și Radu Sîrbu. Este prima dată când artiștii lansează o piesă alături de toți copiii lor, de la mic la mare: David- Nicolas (6ani), Eva-Maria (9 ani) și Anastasia-Dalia (17 ani).

Piesa vine cu un sound dansant și jucăuș cu influențe pop-dance, și transmite un mesaj pozitiv în care se poate regăsi fiecare dintre noi: oriunde te-ai afla în lumea aceasta, tot mai bine e acasă lângă ai tăi.

"Piesă aceasta transmite nu doar cuvinte, dar și o energie debordantă cum rar mai găsești în piesele din zilele noastre. Copiii au ceva magic în vocile lor, și nu mă refer la octave, ci la simplitatea, naivitatea și fericirea pe care o transmit prin interpretare. Este una din piesele mele preferate din cele peste 200 de piese scrise în ultimii ani și sigur motivul sunt cei 3 pitici care au pus magie în fiecare vers. Sper să simțiți asta când savurați piesa lângă oamenii dragi", a declarat Sianna.

Versurile piesei, scrise de Sianna, exprimă cel mai bine sentimentul de dor de ai tăi, atunci când ești plecat în lumea mare, iar interpretarea copiilor îți transmite dulceață pură a copilăriei și te face să retrăiești emoțiile sărbătorilor de iarnă atunci când toată familia se adună la masa festivă.

Fetele familiei, Anastasia-Dalia și Eva-Maria, nu sunt la prima piesă, de-a lungul anilor ele au adunat deja în portofoliu câteva piese și colaborări cu milioane de vizualizări și ascultări. Eva-Maria a colaborat cu Cezar Stratan pentru piesă "Altă dată" care are peste 7 milioane de vizualizări pe YouTube. Iar pentru mezinul familiei David-Nicolas, piesa "Lângă Ai Tăi" reprezintă debutul său artistic!

"Mulți m-au întrebat dacă îmi doresc că picii noștri să ne calce pe urme, însă chiar dacă toți copiii noștri sunt pasionați de tot ce înseamnă creație, arta frumosului, și fac școală de muzică pe lângă școală generală, eu nu mi-am propus neapărat acest lucru. Vreau ca ei să-și croiască singuri drumul și să-și descopere singuri pasiunile, iar eu îi voi susține în orice domeniu își vor alege ei, fie că e muzică, IT sau orice altceva. Însă ca obiectiv îmi doresc mult să le transmit arta muzicii, pentru cultură lor generală.
Producția piesei <<Lângă ai tăi>> a fost o experiență de neuitat! Cu toții ne-am implicat și am muncit mult atât în studio, cât și la repetiții, drept dovadă rezultatul este pe măsura așteptărilor, iar picii sunt încântați de piesă și o fredonează cu orice ocazie", a adăugat Radu Sîrbu.

Piesa se poate asculta pe toate platformele digitale, iar pe YouTube se pot vedea și imaginile din culisele ședinței de Crăciun și savura atmosfera familie Sîrbu în formulă completă.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

La 19 ani de la lansare, Radu Sîrbu prezintă primul remix cu clip al hitului "Dragostea din tei"

Radu Sîrbu, fost component al trupei O-Zone, prezintă primul remix cu clip al piesei "Dragostea din tei". Te invităm să îți aduci aminte de energia celebrei melodii.

Publicat

pe

Artwork "Dragostea din tei" (Radu Sîrbu remix)
Artwork "Dragostea din tei" (Radu Sîrbu remix) │ FOTO: PR

Piesa care a stat pe buzele tuturor în tot acest timp se bucură de o nouă versiune, cu un sound și videoclip fresh, ce transmite energia pozitivă din spatele versurilor.

"Chiar dacă piesa încă este ascultată de milioane de oameni, mă tot urmărea gândul de multă vreme să-i aduc melodiei noastre un aer fresh, însă până acum nicidecum nu reușeam sa găsesc inspirația și nu vedeam direcția, sound-ul potrivit și tot amânam până într-o zi, când am ajuns la studio după două săptămâni de vacanță în afara țării și am simțit acea chemare. M-am așezat și în câteva zile am și terminat producția remixului! A fost ca o revelație! Am decis să păstrez culoarea, structura și originalitatea vocilor adăugând totuși o amprentă personală în materie de sound. Sunt sigur că fanii piesei o să o îndrăgească cel puțin la fel de mult, iar avionul <<dragostei din tei>> să zboare mult și bine în continuare în jurul lumii!", a declarat Radu Sîrbu.

Dan Bălan, Radu Sîrbu și Arsenie Todiraș au dat lovitura cu piesa "Dragostea din tei", care a ajuns în topurile din toată lumea și a fost preluată inclusiv de vedete precum Rihanna și T.I. Single-ul a ajuns pe locul 1 în Eurochart Hot 100, poziție pe care a stat 12 săptămâni, între iunie-septembrie 2004. De asemenea, single-ul a fost în topul clasamentelor muzicale în Germania și Franța mai mult de trei luni, a atins poziția a 3-a în Marea Britanie și poziția 72 în U.S. Pop 100.

Radu Sîrbu este cântăreț și producător muzical care a fost membru al trupei O-Zone din 1998 până în 2005 și a cucerit lumea alături de Dan Bălan și Arsenium cu hitul mai sus menționat, dar și cu "Despre tine" și "De ce plâng chitarele". După separarea din proiectul O-Zone, Radu și-a început cariera solo, a lansat două albume și a fondat propria casă de discuri, Rassada Music.

O-Zone - Dragostea din tei (Radu Sirbu Remix)

Citește în continuare
Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< feb. 2023 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5