Urmărește-ne în Social Media

Dirty Shirt - Hot For Summer

Dirty Shirt încheie apoteotic vara și lansează videoclipul piesei "Hot for Summer", extrasă de pe ultimul album - "Get Your Dose Now!". Materialul este disponibil în articol, te invităm să îl urmărești.

După o vară fierbinte, plină de evenimente majore în toată Europa, dar și în țară, Dirty Shirt le prezintă fanilor videoclipul piesei "Hot for Summer", extrasă de pe cel mai recent album al trupei.

Videoclipul a fost produs de Vlad Bornuz (Dirty Shirt - Dope-a-Min, E-an-na - Toropeală). Filmările au avut loc pe o căldură copleșitoare, imediat după revenirea formației în țară de la festivalul Pol'and'Rock, la Casa Gessler & Simf Apa, Piscina Trei Pini Seini și Complex Apa.

Piesa "Hot for Summer", compusă de Mihai Tivadar, pe versuri scrise de Mathieu "Boots" di Pilla și Mihai Tivadar, a fost înregistrată, mixată și masterizată de Adrian "Bila" Uritescu, în studioul Low5Bass din Deva.

"<<Hot for Summer>> este cea mai nebună piesă de pe ultimul album, foarte scurtă însă în care ambianța muzicală se schimbă constant. După un intro foarte soft, piesa începe cu un prim refren foarte melodic în engleza, cu o ambianță Eurovision și cu influențe disco din anii '80. Pe urmă, ambianța se schimbă complet, cu o parte balcanică, urmând un drop metal foarte agresiv. Piesa revine la refren, de data asta în italiană, pentru a reda și mai mult senzația de Eurovision, și se trece la un pasaj foarte diferit, cu un ritm de marș, care se transformă în tango, utilizând linia melodica de la partea balcanică. În fine, finalul piesei e în simetrie, reluând intro-ul. Tematic, <<Hot for Summer>> critică industria muzicală mainstream și arată cât de plictisitor sună hiturile pop de vara, în marea majoritate simpliste, repetitive și urmărind aceeași rețetă cu scopuri pur financiare", a declarat Mihai Tivadar.

Deși încă nu au publicat lista cu evenimente din această toamnă, Dirty Shirt au confirmat faptul că vor continua turneul Get Your Dose Now, cu concerte în România, Franța, Belgia și Polonia.

Comentarii