Urmărește-ne în Social Media

Dirty Shirt - Când s-o-mpărțit norocu' (Part 1 & 2)

Trupa Dirty Shirt a lansat videoclipul piesei "Când s-o-mpărțit norocu", extrasă de pe albumul "Get Your Dose Now!". Materialul este disponibil în articol, te invităm să-l urmărești.

Maramureșenii de la Dirty Shirt vor lansa pe 1 aprilie 2022 al șaselea album de studio intitulat "Get Your Dose Now!". Noul material include nouă piese și alte 4 bonus tracks ce se găsesc deja pe EP-ul "Pandemic Special" lansat online zilele trecute. "Get Your Dose Now!" este un material la care au participat 32 de muzicieni.

Pentru promovarea acestui nou material discografic, formația a lansat "Când s-o-mpărțit norocu' (Part 1 & 2)", cu un videoclip animat, creat de Costin Chioreanu.

"Piesa arată faptul că ne confruntăm cu diferite tragedii în viața noastră și, din păcate, ne este imposibil să nu facem legătura între atmosfera vizuală și muzicală a videoclipului și ceea ce se întâmplă în țara noastră vecină, Ucraina. Este un cântec trist, cu un videoclip trist, pentru vremuri triste...", a declarat trupa Dirty Shirt.

Dirty Shirt este una dintre cele mai active și originale trupe de rock din România, câștigătoare a premiului II la Wacken Metal Battle din 2014 și participantă în cadrul ediției a festivalului din 2019. Stilul său unic rezultă din combinarea de rock și metal cu diverse alte elemente muzicale: funk, electro, muzică populară românească, ș.a.

Tracklist "Get Your Dose Now" - Dirty Shirt:

 1. New Boy in Town
 2. Pretty Faces (feat. Benji Webbe, Caliu & Paul Ilea)
 3. Dope-A-Min
 4. What's Going On (feat. Gabriel Radu Arnautu & Boots)
 5. Hot For Summer
 6. New Conspiracy
 7. Când s-o-mpărțit norocu' (Part 1)
 8. Când s-o-mpărțit norocu' (Part 2)
 9. Geamparalele

BONUS TRACKS (PANDEMIC SPECIAL EP)

 1. Resonate (Metal Version)
 2. Away (Orchestral Version)
 3. Don't Care (25 Years Later)
 4. Latcho Drom (feat. Caliu)
Comentarii