Urmărește-ne în Social Media

Camila Cabello - Bam Bam ft. Ed Sheeran

Camila Cabello cântă despre puterea de a merge mai departe după o despărțire și de a accepta viața așa cum este ea, cu bune și rele. ”Bam Bam”, lansată alături de Ed Sheeran, este un potențial hit al verii ce se apropie.

"Aceasta este una dintre piesele preferate pe care le-am scris. Viața ta nu trebuie să fie perfectă pentru a-ți permite să fii fericit. Chiar și atunci când suferim, sau suntem confuzi și în jur e haos...continuăm să dansăm", a declarat Camila Cabello, rezumând astfel mesajul noului single "Bam Bam".

Lansată chiar de ziua ei, Camila a cântat piesa în premieră în emisiunea lui James Corden, unde a povestit și despre planurile sale de a călători și de a se bucura mai mult de viață, după despărțirea sa de Shawn Mendes. Cât despre colaborarea cu Ed Sheeran, Camila a mărturisit că se înțeleg foarte bine și că lucrurile au decurs foarte ușor la înregistrări. Camila și Ed au mai colaborat, de altfel, în trecut. Cei doi au lansat împreună "South of the Border" (feat. Cardi B), inclusă pe albumul "No.6 Collaborations Project al lui Sheeran".

Noul single "Bam Bam" este lansat împreună cu un videoclip regizat de Mia Barnes, în care Camilla trece printr-un carusel de emoții, fără a renunța nicio clipă la optimism. Piesa va fi inclusă pe viitorul ei album, "Familia", așteptat să apară pe 8 aprilie.

PUBLICITATE
Comentarii

Albume noi

Ed Sheeran anunţă un nou album, "Subtract"; Când se lansează?

Ed Sheeran ne face prima zi de primăvară mai bună, anunţând un nou album, cunoscut sub numele de "Subtract". Astfel continuă tema matematică apărută şi în titlurile precedentelor LP-uri. Aflăm şi că artistul va porni un turneu european şi aflaţi data de lansare a LP-ului său mai jos.

Publicat

pe

Ed Sheeran poza promotionala album Subtract
Ed Sheeran poza promotionala album Subtract │ FOTO: Annie Leibovitz

Ca de obicei titlul noului album al lui Ed Sheeran este de fapt un simbol matematic, "-". "Subtract", pe numele său real este succesorul lui "=" ("Equal") din 2021 şi va sosi pe 5 mai prin casele de discuri Asylum/Atlantic. Acest disc este descris ca ultimul din seria matematică întinsă pe ulitmul deceniu şi se va axa pe materiale acustice. Ele au fost scrise şi rescrise pe fondul unui tumult personal al lui Ed Sheeran.

Aaaron Dessner de la The National a colaborat cu Ed Sheeran la compoziţie şi scrierea versurilor. Iată ce a spus Sheeran despre noua sa creaţie:

Am lucrat la "Subtract" pe parcursul unui deceniu, încercând să "sculptez" albumul acustic perfect, scriind şi înregistrând sute de piese cu o viziune clară a ceea ce am crezut că ar trebui să fie. Apoi, la începutul anului 2022 o serie de evenimente mi-au schimbat viaţa, sănătatea mentală şi în cele din urmă modul în care văd muzica şi arta.

Scrisul de piese este terapia mea. Mă ajută să îmi înţeleg sentimentele. Am scris fără să mă gândesc la ceea ce vor fi piesele, am scris ceea ce am simţit. În puţin peste o săptămână am înlocuit un deceniu de material cu cele mai negre şi adânci gânduri.

De unde vine tumultul lui Ed Sheeran? Într-o singură lună, la început de an 2022 a aflat că soţia sa este însărcinată, că are o tumoare tratabilă doar după naştere şi cel mai bun prieten al lui Ed, Jamal Edwards a murit. Apoi a apărut şi un proces cu privire la originalitatea unor piese ale lui Ed. Rezultatul? Frică, depresie şi anxietate. Posibil să fie cel mai deprimant album al artistului şi unul plin de piese acustice oneste şi brutal de sincere.

Sheeran şi Dessner au început să lucreze la albumul nou în februarie 2021, creând 30 de piese în timpul unei luni de muncă în studio. Am aflat recent şi că Ed Sheeran a refuzat să cânte la ceremonia de încoronare a Regelui Charles în mai.

Citește în continuare
Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< mart. 2023 >>
lmmjvsd
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2