Urmărește-ne în Social Media

Alma Nicole - You Are

Alma Nicole a lansat piesa "You Are", ce beneficiază de un videoclip de poveste filmat în Scoția. Materialul este disponibil în articol, te invităm să-l urmărești.

Un castel părăsit de sute de ani, fermecătoarele Highlands regăsite în atâtea filme, un far aflat parcă la capătul lumii, toate se regăsesc în noul videoclip lansat de Alma Nicole. Ciprian Iacob semnează producția audio și video.

"Am scris <<You Are>> pentru o persoană dragă, având o mare încărcătură emoțională și mă bucur din suflet că în sfârșit ajunge la voi! Am ales să filmăm în Scoția, un loc cu o energie cu totul aparte pentru că mesajul piesei transcende lumea noastră. Uneori oamenii ne părăsesc înainte de vreme, însă într-un mod inexplicabil le simțim în continuare prezența și acest lucru ne aduce alinare", a declarat Alma Nicole.

Actriță și muzician cu o experiență de peste 20 de ani, Alma Nicole a cântat în fața a milioane de telespectatori cu ocazia concursului Vocea României, unde a ajuns până în finala ediției din 2018. De atunci își concentrează tot timpul și creativitatea în muzică.

2020 a fost anul lansării primului său single - "The Reason". În luna septembrie, publicul a avut parte de o proiecție "first-look" a videoclipului, urmat de un concert live sold out. Clipul a câștigat premii la festivaluri de film în SUA, Suedia, Spania, UK, Macedonia, Slovacia, Germania, Cehia.

În noiembrie a lansat piesa "Stuck to You", care s-a bucurat de un material video special, filmat într-o căsuță din copac în inima Transilvaniei. Au urmat "Tonight", "Amazing Grace", o reinterpretare aparte a celebrului "La Betleem colo'n jos" și multe altele.

PUBLICITATE
Comentarii