Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei

Videoclip oficial: Denisa Moga - Dezinteresat

La o săptămână de la câștigarea titlului "Fastest Growing Artist of the Year", la Fashion Philosophy Awards, Denisa Moga lansează single-ul "Dezinteresat". Piesa este acompaniată împreună cu un videoclip regizat de Andrei Goinea.

Piesa "Dezinteresat" este compusă de Doddy, producţia fiind realizată de Pink Elephant.

"Când am ajuns la Doddy la studio, mi-a arătat două piese, însa eu am simţit că "Dezinteresat" trebuie să fie a mea. Am lucrat foarte bine cu Doddy, având o chimie muzicală excelentă cu el. Filmările videoclipului au durat 11 ore şi s-a filmat pe un câmp din apropierea Bucureştiului, dar şi pe acoperişul unui bloc din Piaţa Victoriei, unde am avut parte de foarte multe peripeţii", a declarat Denisa Moga.

Denisa Moga a debutat pe piaţa muzicală din România odată cu lansarea single-ului "Singuri". A urmat apoi colaborarea cu Mircea Eremia pentru piesa "Toxic", dar şi single-ul "Maker", care a fost difuzat în Ucraina, Rusia si Germania. În prezent, artista originară din Sebeş este studentă în anul I la Universitatea Romano-Americana.

Citește mai multe despre Denisa Moga
Videoclipuri cu Denisa Moga
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE