Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Videoclip oficial: Jukebox - Măști de porțelan

Jukebox lansează "Măști de portelan", o poveste muzicală  despre trecutul care rămâne adânc întipărit în fiecare dintre noi.

O privire înapoi în timp poate readuce mii de sentimente, poate "împietri" prezentul, pentru că tot ce contează sunt sentimentele declanșate de amintiri.

Măști de porțelan» este o piesă cu aer visător, care m-a captivat de la prima ascultare atunci când mi-a arătat-o Andy Platon în studioul EpiQ. Tema piesei mă transpune într-o stare de reverie, de parcă aș zbura deasupra lumii. Pentru această piesă îmi doream mult un videoclip cu poveste, așa că m-am bucurat mult când am citit scenariul propus de Pinhole Media", povestește Alex Vasilache.

Regizat de Pojarski și produs de Pinhole Media, videoclipul dezvăluie o frumoasă poveste de dragoste, plină de nostalgie, prin îmbinarea a două unități de timp: trecut și prezent. Protagonistii, doi tineri care se reîntâlnesc după ani, își amintesc de jocurile și flirturile copilaăriei, de timpul petrecut împreuna, de sentimentele profunde pe care le aveau unul pentru celălalt, dar care acum constată că sunt doar doi străini, confuzi, poate încă îndrăgostiți, dar pe drumuri separate.

Cu 3 albume, peste 2000 de concerte live si nenumarate single-uri, Jukebox este o trupă activă de 20 ani pe piața din România și este formată din Alex Vasilache (voce), Viorel Dodoc (chitara), Andrei Apostol (chitară), Răzvan Sofronescu (bass), Viorel Sîrbu (pian, acordeon, trompetă), Gabi Nistorescu (voce și pian) și Ovidiu Condrea (tobe). În ultimii doi ani, Jukebox a lansat piese precum "Am ce nu am", "Absența ", "Să vina vinerea", dar și alte single-uri de succes alături de Bella Santiago, cum ar fi: "Vocea ta", "Auzi cum bate" și "Mă întorc zi de zi".

Citește mai multe despre Jukebox
Videoclipuri cu Jukebox
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE