Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Delia - Inimi Desenate

Delia a lansat videoclipul noului single "Inimi desenate", ce continuă povestea piesei “Pe aripi de vant”. Clipul este regizat de Ceva De Vis – echipa alături de care artista a filmat și celelalte videoclipuri, lansate în ultimii 2 ani.

În clipul ”Inimi Desenate” o regăsim pe Delia într-un dans sensibil alături de Bogdan Boanta, cel care a făcut și coregrafia piesei. Piesa este compusă și produsă de KAZIBO, muzica și versurile sunt scrise de Ovidiu Baciu și Alex Pelin, iar mix-masterul îi aparține lui Deaconu Dan Andrei. "Inimi desenate" a fost lansată simultan pe posturile de radio din România, în aceasta dimineață.

"”Inimi desenate” este o continuare frumoasă a poveștii “Pe aripi de vânt”. Este tot un pop-rock curat și sper ca publicul să primească această piesă la fel de frumos ca pe cea precedentă. E o piesa puternică, dar în același timp sensibilă, prin care am încercat să transmit vulcanul de sentimente ce se regăsește într-o poveste de dragoste trecută, dar încă prezentă în inimile celor ce i-au dat naștere." - Delia

Delia este, fără doar și poate, una dintre cele mai apreciate artiste din România. Piesa anterioară, ”Pe aripi de vânt”, a fost în heavy-rotation pe toate posturile de radio și televiziune de specialitate, videoclipul cumulând peste 5 milioane de vizualizări în doar 3 săptămâni de la apariția pe canalul oficial de YouTube. Concertele sale surprind de fiecare dată, talentul și calitățile vocale oferindu-i șansa de a cânta alături de numeroși artiști de notorietate, dar și în acompaniamentul orchestrelor simfonice.

Citește mai multe despre Delia Matache
Videoclipuri cu Delia Matache
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
RECOMANDARE:Cumpără un disc cu Delia

album-delia-deliriaalbum-delia-pe-aripi-de-vant

CLOSE
CLOSE