Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Hozier - Someone New

Hozier, artistul irlandez nominalizat anul acesta la Grammy pentru piesa ”Take Me To Church”, a lansat videoclipul noului single ”Someone New”. Rolul principal din clip este interpretat de ”fantastica” actriță Natalie Dormer, după cum muzicianul o prezintă fanilor.
Urmărește-ne pe

Hozier crede, ca și Son House, că singurul blues e cel dintre un bărbat și o femeie. Cu o listă consistentă de artiști legendari din blues, soul și jazz pe care îi ascultă de când avea 7 - 8 ani, tânărul artist irlanez a înțeles destul de repede care sunt valorile muzicii și unde își dorește să ajungă. Blues-ul și iubirile adolscentine i-au conturat compozițiile, pe care deja le consideră "nerușinat de romantice", reproșându-și cumva că a rămas captiv unui subiect. Considerând, însă, că ”Take Me To Church” a fost nominalizată la Grammy în categoria ”Piesa anului”, noi credem că un astfel de romantism nu i-ar strica industriei muzicale.

Primii pași către o carieră în muzică i-a făcut la 15 ani, când a pus bazele unei formații. În perioada cursurilor de la Trinity College din Dublin a început să înregistreze demo-uri pentru Universal Music, în final ajungând să renunțe la facultate pentru a-și dedica timpul muzicii.

Albumul său de debut, ”Hozier”, a fost lansat în septembrie 2014, de pe acest disc fiind promovate ca EP-uri ”Take Me To Church” și ”From Eden”. Noul single al artistului se numește ”Someone New” și beneficiază de un videoclip care ilustrează întocmai versurile piesei. În rol principal este actrița Natalie Dormer, cunoscută publicului pentru aparițiile din ”Game Of Thrones” și ”The Hunger Games: Mockingjay - Part 1”.

Citește mai multe despre Hozier
Videoclipuri cu Hozier
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE