Urmărește-ne în Social Media

Bob Dylan - The Night We Called It a Day

Bob Dylan a lansat un videoclip pentru propria versiune a piesei ”The Night We Called It a Day”. Melodia a fost compusă de Matt Dennis și înregistrată de Frank Sinatra în 1957. Filmat în stil film noir, clipul piesei o prezintă în rolul de ”femme fatale” pe actrița Tracy Phillips.

The Night We Called It a Day” este noul single Bob Dylan extras de pe albumul „Shadows in the Night”. Discul include 10 compoziții ce au la bază piese înregistrate de Frank Sinatra.

„A fost un real privilegiu să înregistrez acest album. De multă vreme îmi doresc să fac un material ca acesta, dar niciodată nu am avut curajul necesar pentru a aborda aranjamente complexe pentru 30 de persoane și a le regândi în economia unei trupe cu 5 muzicieni…Pentru mine, acest album nu este unul de coveruri. Aceste piese au fost reinterpretate de suficiente ori. Ceea ce eu și trupa mea facem, de fapt, e să ”le dezvelim”. Le ridicăm din mormânt și le readucem la lumina zilei.” – Bob Dylan

„Shadows in the Night” a fost lansat în februarie 2015. Discul a debutat pe prima poziție în topul albumelor din UK.

Tracklist „Shadows in the Night” – Bob Dylan:

  1. „I’m a Fool to Want You”
  2. „The Night We Called It a Day”
  3. „Stay with Me”
  4. „Autumn Leaves”
  5. „Why Try to Change Me Now”
  6. „Some Enchanted Evening”
  7. „Full Moon and Empty Arms”
  8. „Where Are You?”
  9. „What’ll I Do”
  10. „That Lucky Old Sun”

Bob Dylan a susținut 2 concerte în România, în 2010 și 2014. Ultimul concert a avut loc pe 25 iunie 2014, la Sala Palatului din București.

Comentarii