Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Lakeetra Knowles în audițiile de la X Factor 2020Rudă cu Beyoncé, Lakeetra Knowles a cucerit juriul de la X Factor 2020 - VIDEO Juriul X Factor 2020X Factor 2020 a ajuns la cea de-a opta rundă de audiții; citește rezumatul emisiunii Eddie Vedder (Pearl Jam) cântând la MTV Unplugged (1992)Urmărește emblematicul concert Pearl Jam de la MTV Unplugged - VIDEO Măștile din Finala Masked Singer RomâniaLeoaica, Corbul, Panda sau Căpcăunul din Finala Masked Singer România îl fac pe Codin Maticiuc să-și recunoscă obsesia Whitney Houston în videoclipul ”I Will Always Love You”Un videoclip Whitney Houston a depășit pragul de un miliard de vizualizări pe YouTube Brian May este "recunoscător să fie în viață" după o hemoragie la stomac

Videoclip oficial: Billie Eilish - everything i wanted

Billie Eilish a intrat direct în Trending pe YouTube cu proaspăt lansatul videoclip al piesei "Everything I Wanted". Track-ul a fost lansat în 2019 şi este un tribut pentru fratele său, Finneas. Urmăreşte în articol clipul întunecat care ne conduce în mintea tinerei de 18 ani.

Între reprezentaţia programată pentru Premiile Grammy 2020 şi înregistrarea piesei noi pentru filmul "James Bond 25", Billie Eilish este cea mai căutată persoană din muzică la ora actuală. Artista pregăteşte şi un documentar şi înregistrează un nou LP care va debuta în acest an. "Everything I Wanted" sosea în noiembrie 2019 şi este o piesă blajină, cântată şoptit, cu un instrumental discret, care ţi se strecoară în urechi şi în suflet.

Billie Eilish şi-a asumat şi rolul de regizor pentru videoclip, propunând o fantezie întunecată în care ajunge cu maşina de lux în Ocean. Clipul este întunecat la propriu şi figurat şi fanii au început deja să glumească în social media că şi-au dat luminozitatea la maxim pe telefon sau monitorul de PC pentru a vedea ce se întâmplă de fapt. Clipul spune o poveste de gen "Thelma şi Louise", în care Billie şi fratele său Finneas se ţin de mână în vreme ce plonjează în apă.

Materialul video începe cu următorul citat: "Finneas este fratele meu şi cel mai bun prieten al meu. Indiferent de situaţie am fost şi vom fi întotdeauna acolo unul pentru altul".

Melodia a fost compusă de cei doi, care şi-au dedicat unul altuia versurile. Billie este la al doilea clip pe care îl regizează şi este o fântână nesecată de creativitate. Artista va apărea duminică, pe 26 ianuarie la gala Premiilor Grammy 2020, unde va urca pe scenă alături de Aerosmith şi Gwen Stefani. Starul pop de 18 ani are nu mai puţin de 6 nominalizări, inclusiv la categoria "Albumul Anului", pentru discul "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?".

Următorul său mare proiect este piesa titulară din viitorul film James Bond "No Time to Die", ceea ce o face pe Billie cel mai tânăr artist din istorie care a fost cooptat pentru o melodie tematică Bond.

Citește mai multe despre Billie Eilish
Videoclipuri cu Billie Eilish
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE