Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Billie Eilish va cânta piesa principală de pe soundtrack-ul noului film James Bond

Billie Eilish a fost confirmată pe coloana sonoră a filmului "No Time To Die", ultimul în care-l vom vedea pe Daniel Craig în rolul lui James Bond. Piesa centrală de pe soundtrack a fost compusă de Billie împreună cu fratele ei, Finneas.
Billie Eilish live în 2019 (Screenshot)

Billie Eilish live în 2019 (Screenshot)

La doar câteva ore de la apariția zvonului că Billie Eilish a înregistrat tema centrală a noului Bond, informația este confirmată chiar de către producătorii filmului.

"Piesa centrală a filmului "No Time To Die" va fi interpretată de Billie Eilish. Billie a scris piesa cu fratele ei, Finneas, și este cea mai tânără artistă din istorie care scrie să înregistrează o piesă Bond", apare într-un mesaj pe Twitter publicat pe canalul oficial al francizei James Bond.

"E o onoare imensă"

După anunțul oficial, Billie și-a arătat recunoștința pentru această oportunitate imensă ce i-a fost oferită.

"Mi se pare o nebunie că voi face parte din proiectul ăsta. E o onoare imensă. James Bond este cea mai cool franciză care a existat vreodată. Sunt încă în stare de șoc", a declarat Billie Eilish pentru BBC.

La fel de entuziasmat, Finneas a mărturisit că se simte extrem de norocos.

"Să scriem piesa tematică pentru Bond e ceva ce am visat să facem toată viața noastră. Nu există nicio altă asociere mai emblematică decât cea dintre Goldfinger și Live And Let Die. Ne simțim atât de norocoși să jucăm un mic rol într-o franciză atât de legendară. Viață lungă 007."

Regizorul Cary Joji Fukunaga a avut și el cuvinte de laudă la adresa lui Billie și Finneas.

"Puțini sunt aleși să înregistreze o piesă Bond. Sunt un fan uriaș al lui Billie și Finneas. Integritatea și talentul lor creativ nu pot fi comparate cu nimic altceva și de abia aștept ca publicul să audă ce au de oferit - o perspectivă complet nouă cu o voce al cărei ecou se va auzi peste generații."

"No Time To Die" este cel de-al cincilea film și ultimul în care-l vom urmări pe Daniel Craig în rolul iscusitului și carismaticului agent secret 007. Personajul negativ, Safin, va fi interpretat de Rami Malek. Pelicula va avea premiera în cinematografe pe 10 aprilie.

Citește mai multe despre Billie Eilish
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sharon Osbourne își dorește să facă un film despre ea și Ozzy

Principalul obiectiv pentru 2020 al soției lui Ozzy Osbourne este de a produce un film despre ea și solistul Black...

Închide