Urmărește-ne în Social Media

Hayley Williams - Simmer

Solista Paramore, Hayley Williams şi-a început cariera solo odată cu lansarea piesei "Simmer". Melodia primeşte un veritabil film horror ca videoclip oficial şi a depăşit deja 1.8 milioane de vizualizări în 3 zile. Urmăreşte noul clip în articol.

"Simmer" este o piesă definită de un bas care se strecoară în urechile ascultătorului, alături de vocea curată a lui Hayley, care te bântuie. Single-ul este primul extras de pe albumul solo de debut al artistei, "Petals for Armor". Sunt momente de o blândeţe specială în acest track, în care silabe picătură ca mierea peste instrumental. Aminteşte de creaţiile Carina Round (solista Puscifer), suprapuse pe un fundal de rock alternativ prietenos cu radiourile comerciale.

Albumul solo al lui Hayley Williams debutează pe 8 mai prin casa de discuri Atlantic Records. Noul videoclip a fost regizat de către Warren Fu şi o are ca protagonistă chiar pe artistă. Hayley aleargă goală prin pădure şi cântă despre furie, auto control şi modul în care cedezi în faţa emoţiilor puternice pe care nu le poţi controla. Videoclipul este întunecat, misterios, are ceva de film slasher şi un pic din psihedelicul şi absurdul lui David Lynch.

Faţă de Paramore, unde Hayley manifesta o personalitate puternică şi deborda de energie, pe proiectul său solo o auzim mai vulnerabilă şi în contact cu propriile emoţii. Paramore a lansat ultimul album în 2017, "After Laughter" fiind urmat de un turneu extins şi apoi de o pauză a artiştilor din grup. Solista a profitat de ocazie pentru a îşi începe cariera solo, amintind de alte artiste care şi-au extins talentul dincolo de trupele de rock alternativ în care activau, de la Amy Lee la Gwen Stefani.

Ceea ce a creat acum Hayley este mai apropiat de Radiohead combinat cu St. Vincent decât de entuziasmul lui "Misery Business", care s-a viralizat după apariţia în jocul NHL 08. A prins din plin ultimul val de muzică emo şi pop punk, în trena lui Avril Lavigne şi My Chemical Românce. Acum Hayley este gata să etaleze noi sensibilităţi şi să se aventureze în zone încă neexplorate, lucrând cu "muzicienii săi preferaţi", aşa cum a declarat într-un interviu recent.

PUBLICITATE
Comentarii