Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
List/Grid

Lyric video lansate de Hozier

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri cu versuri (lyric videos) lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri cu versuri ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.
Hozier Urmărește cele mai noi lyric videos cu Hozier publicate pe InfoMusic.ro. Hozier este un artist și compozitor irlandez. Primii pași către o carieră în muzică i-a făcut la 15 ani, când a pus bazele unei formații. În perioada cursurilor de la Trinity College din Dublin a început să înregistreze demo-uri pentru Universal Music, în final ajungând să renunțe la facultate pentru a-și dedica timpul muzicii. EP-ul de debut a fost lansat în 2013 și a inclus hitul "Take Me to Church". Melodia i-a adus artistului prima nominalizare la Grammy, în categoria Piesa Anului. Single-ul a intrat, de asemenea în Top 10 în 12 țări, în Billboard Hot 100 urcând până pe poziția a doua. În SUA, melodia s-a vândut în peste 5 milioane de exemplare, iar în UK în peste 1,8 milioane de exemplare. Primul album a fost lansat în 2014 și a debutat pe prima poziție în topul discurilor din Irlanda. În SUA, Belgia și Canada a urcat până pe poziția a doua, iar în UK și Australia până pe poziția a 3-a. Cel de-al doilea material de studio se numește "Wasteland, Baby!" și va fi lansat în martie 2019.

Concerte Hozier în România

Hozier nu a susținut niciun concert în România.

Videoclip nou cu versuri:
Hozier - Almost (Sweet Music)

Hozier

Hozier tocmai a lansat videoclipul cu versuri al piesei "Almost (Sweet Music)". Acest material vine la câteva zile după debutul melodiei, care prefaţează un nou LP de la prolificul irlandez. Urmăreşte noul clip în cadrul articolului.

CLOSE
CLOSE