Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix

Lyric Video: Hozier - Almost (Sweet Music)

Hozier tocmai a lansat videoclipul cu versuri al piesei "Almost (Sweet Music)". Acest material vine la câteva zile după debutul melodiei, care prefaţează un nou LP de la prolificul irlandez. Urmăreşte noul clip în cadrul articolului.

Hozier ne-a potolit setea de muzică nouă anul trecut prin EP-ul cu 4 piese "Nina Cried Power". Între timp compozitorul irlandez a pregătit al doilea său album de studio, "Wasteland, Baby!". Acesta va sosi pe 1 martie, la timp pentru a da startul primăverii. Este prefaţat de un prim single numit "Movement" şi lansat în noiembrie 2018 şi urmat acum şi de "Almost (Sweet Music)".

Noul track este o baladă sentimentală şi tristă despre dragostea pierdută. Muzicianul cel rănit compară iubirile noi cu cele din trecut. Videoclipul cu versuri este ilustrat cu un vinil care se învârte şi prim planuri cu artistul cântând la chitară. Versurile apar scrise pe caiete, cu diferite fonturi, tăiate, rescrise şi imprimate pe câte o copertă de vinil.

Motivul principal este "muzica ascultată în întuneric", modul în care încep toate iubirile pasionale. "Wasteland, Baby!" va mai include şi două piese preluate de pe "Nina Cried Power". E vorba despre "Shrike" şi melodia titulară de pe disc. Viitorul material discografic include 14 piese şi soseşte la 4 ani de la LP-ul de debut Hozier.

Au trecut aproape 5 ani de când Hozier a intrat în mainstream cu piesa "Take Me to Church", un single devenit mega hit între timp. Cântecul a fost certificat cu 5 discuri de platină în Statele Unite şi a fost nominalizat la Premiile Grammy la categoria "Piesa Anului".

Dacă ne luăm după primele piese auzite până acum vom avea parte de un nou material inspirat de Duke Ellington şi Chet Baker. Hozier va începe un turneu în primăvară în Statele Unite, cu opriri la festivaluri precum Boston Calling şi Bonnaroo.

Va ajunge şi în Australia, Noua Zeelandă, iar la vară va reveni în Irlanda, Scoţia şi Anglia.

Citește mai multe despre Hozier
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE