Urmărește-ne în Social Media

rock

Noel Gallagher's High Flying Birds - Dead In The Water (Live la RTE 2FM Studios, Dublin)

În ziua lansarării albumului ”Who Built the Moon?”, Noel Gallagher devine sentimental, lansând o baladă melancolică, intitulată ”Dead In The Water”. Melodia este prezentată publicului în versiune live, acustică.

Publicat

pe

Cu ”Dead In The Water”, Noel Gallagher intră pe un teritoriu foarte puțin explorat, cel puțin pe noul său album. Fostul membru Oasis renunță la aroganța de star rock'n'roll și tânjește după o fostă iubită ca un adolescent îndrăgostit. Sound-ul melancolic îl prinde foarte bine, mulți dintre fani apreciind că aceasta este cea mai bună piesă de pe discul ”Who Built the Moon?”, deși este inclusă doar pe ediția deluxe.

Gallagher a lucrat la partea de producție cu David Holmes, acesta ținând să anunțe fanii că noul album ”Who Built the Moon?” este ”distractiv”.

"Oamenii vor fi surprinși. Cred că oamenii îl iubesc pe Noel și își doresc de la el un al album cu adevărat mare, îndrăzneț, un monstru de disc up-tempo - o mare parte din muzica lui Noel e mid-tempo. Albumul nou este distractiv."

Cel de-al 3-lea album solo al fostului membru Oasis a fost înregistrat în perioada octombrie 2015 – iunie 2017, trecând printr-un amplu proces de șlefuire, prelungit până pe ultima sută de metri.

“Nu știu dacă voi mai face un alt album altfel decât l-am făcut pe acesta, pentru că e palpitant așa, să văd cum, de exemplu, vinerea trecută, la masterizare, discul încă se schimba. Mă uitam și...chestii care nu credeam că o să ajungă pe album sunt acum pe album. Și exact în ultima zi de mixaj mă gândeam: <<Ce naiba a devenit piesa asta?>>, înțelegi ce vreau să spun? Și discul e cu atât mai bun, tocmai de asta”, detalia Noel.

”Who Built the Moon?” este lansat astăzi, pe 24 noiembrie, prin intermediul Sour Mash Records.

Comentează

Trending