Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Edward Maya a lansat albumul "Stereo Love Deluxe"

Hit-ul "Stereo Love", interpretat de Edward Maya și Vika Jigulina, capătă noi valențe odată cu lansarea albumului "Stereo Love Deluxe". Materialul este disponibil și poate fi ascultat pe toate platformele de streaming.

Publicat

pe

Copertă album "Stereo Love Deluxe"
Copertă album "Stereo Love Deluxe" │ FOTO: Cat Music

Albumul "Stereo Love Deluxe" marchează o nouă etapă în cariera lui Edward Maya, ca producător al single-ului "Stereo Love".

Această ediție specială aduce în premieră noi versiuni ale hit-ului "Stereo Love". Vorbim despre remixuri inedite și extinse ale uneia dintre cele mai iubite și apreciate piesei realizate vreodată de un artist român.

Lansată în 2009, "Stereo Love" rămâne una dintre cele mai emblematice piese ale lui Edward Maya alături de Vika Jigulina. A devenit rapid un fenomen internațional, ajungând în fruntea topurilor din peste 20 de țări, iar succesul pieselor "Stereo Love" și "This is My Life" a propulsat cariera lui Edward Maya la nivel internațional, aducându-i numeroase premii și recunoașteri. El a devenit unul dintre cei mai cunoscuți artiști români pe scena globală, contribuind la promovarea muzicii românești și deschizând calea pentru alți artiști din țară.

Trending