Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Noel Gallagher crede că pisica lui este mai rock 'n' roll decât Radiohead

Cunoscut pentru declarațiile sale care nu lasă loc de alte păreri, Noel Gallagher își adaugă în ”portofoliu” o nouă apreciere tranșantă. Din perspectiva sa, pisica lui (Boots) este mai rock 'n' roll decât trupa Radiohead.
Noel Gallagher

Noel Gallagher

Urmărește-ne pe

Deși este ocupat cu promovarea noului său album, ”Who Built The Moon?”, Noel Gallagher și-a făcut timp și pentru un interviu mai amplu cu Irish Independent. Întrebat dacă este adevărată o declarație apărută în presă, conform căreia el crede că pisica lui este mai rock 'n' roll decât Radiohead, Noel a răspuns fără nicio reținere:

“Absolut. Boots (pisica) e un adevărat demon. ”

Pentru a-și nuanța răspunsul, Noel a adăugat:

”În ce-i privește pe cei de la Radiohead, nu pot trece peste un singur lucru. Soția mea are o reacție spontană, de fiecare dată când îi ascultă. E ceva de genul: <<Nu - nu pot. Când începe să cânte (Thom Yorke) mi se taie>>. Nu e o trupă bună de pus la petreceri. Am niște piese de-ale lor pe telefon. Dar nu am niciodată vreun moment Radiohead, care să mă facă să mă gândesc : <<Oh, puțină anxietate modernă o va rezolva!>>”

Noel, în schimb, pare să știe să facă muzică de ascultat la petreceri. Ultimul său single, ”It's A Beautiful World”, are un sound ce transmite poftă de viață. Cu un ritm ce amintește puțin de Prodigy, ce-i drept, dar cu o producție ireproșabilă.

”It's A Beautiful World” se regăsește pe albumul ”Who Built The Moon?”, de pe care au fost extrase și "Holy Mountain" și ”Fort Knox”. Discul a fost produs de David Holmes, compozitor și producător irlandez, ce semnează soundtrack-urile unor filme precum ”Ocean's Eleven” (2001) și ”Buffalo Soldiers” (2001). Holmes a ținut să anunțe fanii lui Gallagher că noul album”Who Built the Moon?” este ”distractiv”.

"Oamenii vor fi surprinși. Cred că oamenii îl iubesc pe Noel și își doresc de la el un al album cu adevărat mare, îndrăzneț, un monstru de disc up-tempo - o mare parte din muzica lui Noel e mid-tempo. Albumul nou este distractiv."

Who Built The Moon?” va fi lansat pe 24 noiembrie.

Citește mai multe despre Noel GallagherRadiohead
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Adam Levine de la Maroon 5 și Jimmy Fallon cântă deghizați la metrou - VIDEO

La invitația lui Jimmy Fallon, Adam Levine și James Valentine de la Maroon 5 s-au strecurat deghizați printre oamenii de...

Închide