Urmărește-ne în Social Media

pop

Maroon 5 - Beautiful Mistakes ft. Megan Thee Stallion

Maroon 5 a colaborat cu Megan Thee Stallion pentru noul single ”Beautiful Mistakes”, prima piesă a formației din 2021. Melodia este lansată alături de un video cu versuri în stil comic book, animația fiind realizată de Anya Salmen și Justin Moon.

Publicat

pe

La mai bine de jumătate de an de la lansarea baladei "Nobody's Love", Maroon 5 revine cu o piesă pop ușor melancolică, foarte potrivită pentru playlisturile posturilor de radio. "Beautiful Mistakes" a fost compusă împreună cu Blackbear, vocalistul Adam Levine declarând că, din perspectiva lui, întreaga piesă este un refren ce-ți rămâne imediat întipărit în minte.

"Sunt pur și simplu obsedat de această piesă. Ne place la nebunie cum a ieșit", a delcarat Adam Levine într-un interviu acordat lui Zane Lowe.

Vocalistul Maroon 5 i-a făcut o mulțime de complimente lui Megan Thee Stallion, numind-o "superstar" și catalogând-o drept responsabilă pentru felul în care melodia s-a închegat.

"Felul în care și-a construit partea ei a fost genial, piesa nu ar fi putut avea un punct culminant mai epic. E absolut perfect. Ceea ce a făcut ea a fost aproape miraculos, a dus piesa la un cu totul alt nivel."

Maroon 5 va lansa în curând și un videoclip pentru această piesă, Levine publicând pe Instagram câteva poze de la filmări.

Cel mai recent album Maroon 5, "Red Pill Blues", a fost lansat în 2017, prin intermediul Interscope Records și a casei de discuri a solistului Adam Levine, 222. Discul a inclus piese ca "Don't Wanna Know", "Cold", "Help Me Out","What Lovers Do" și "Whiskey"

Trending