Urmărește-ne în Social Media

Maroon 5 - Don't Wanna Know

Maroon 5 a lansat videoclipul noului single ”Don't Wanna Know”. Vizualul este regizat de David Dobkin.

După succesul înregistrat cu albumul ”V”, ce s-a clasat pe prima poziție în topul U.S. Billboard 200, Maroon 5 a revenit cu o piesă nouă, intitulată ”Don't Wanna Know”. Melodia este acompaniată de un videoclip haios, în care Adam Levine este îmbrăcat într-un costum de pokemon. În clip apar și actorii Ed Helms, Vince Vaughn și Sarah Silverman. Vizualul este regizat de David Dobkin, care semnează și regia comediei ”Wedding Crashers”.

Albumul ”V”, lansat în 2014, a fost înregistrat în Los Angeles și produs de Max Martin, Benny Blanco, Ryan Tedder de la OneRepublic, Shellback și Sam Martin. Trupa a lucrat aproximativ un an pentru noul album, în proces fiind implicați atât membrii stabili ai formației – Adam Levine, James Valentine, Mickey Madden, Matt Flynn, PJ Morton – cât și clăparul Jesse Carmichael, membru Maroon 5  ce a luat o pauză în perioada înregistrării materialului „Overexposed„.

Maroon 5 a concertat anul acesta pentru prima oară în România. Evenimentul a avut loc pe 5 iunie în Piața Constituției din București.

Comentarii