Urmărește-ne în Social Media

Maroon 5 - Middle Ground

Maroon 5 revine în atenția ascultătorilor cu "Middle Ground", o piesă melancolică, ce vorbește despre fragilitate și umanitate atât la scară personală, cât și universală. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

"Middle Ground" este lansată alături de un videoclip regizat de David Dobkin, cu care trupa a mai lucrat și în trecut la clipuri muzicale. Noul material video prezintă secvențe cu Maroon 5 interpretând melodia, dar și imagini cu solistul Adam Levine alături de familia sa.

Maroon 5 rămâne un nume sonor în industria muzicală internațională. De când și-a lansat renumitul album de debut, "Songs About Jane", până în prezent, trupa din Los Angeles a obținut trei Premii Grammy și a vândut peste 96 de milioane de albume și peste 658 de milioane de single-uri în întreaga lume. Maroon 5 are în prezent peste 20 de miliarde de stream-uri combinate pe Spotify.

Maroon 5 a fost primul artist care a atins peste 3 miliarde de vizionări la un videoclip muzical pe YouTube și, în prezent, are peste 20 de miliarde de vizionări combinate pe canalele de YouTube. Formația are 32 de înregistrări în Billboard Hot 100 de la prima lansare din 2002, iar 26 dintre acestea au ajuns în Top 50, cu 22 în Top 25, 15 în Top 10 și 10 în Top 5; dintre care trei sunt certificate Diamond și 23 sunt certificate cu Platină.

În 2022, Maroon 5 a cântat în fața Piramidelor din Giza, a cântat pentru peste 100.000 de oameni din Tel Aviv în două spectacole sold out și pentru peste 125.000 de oameni din Japonia în "Dome Tour", cu două show-uri în Tokyo și unul în Osaka.

Comentarii