Urmărește-ne în Social Media

Maroon 5 - Nobody's Love

Maroon 5 a lansat single-ul "Nobody’s Love”. Este prima melodie a trupei din 2020 și beneficiază de un videoclip pe care îl găsești disponibil în articol.

"Nobody's Love" a fost compusă de Adam Levine, Nija, Jacob Kasher, Michael Pollack, B Ham, Jordan K. Johnson, Stefan Johnson, Kareen Lomax, Ryan Ogren și Soaky Siren. Videoclipul ce însoțește noua melodie a fost regizat de David Dobkin și a fost filmat în Los Angeles cu un iPhone.

În cadrul clipului îl vedem pe Adam Levine stând afară și contemplând sentimentele sale pentru cineva: "Poți să faci un bărbat matur să plângă / Dacă spui vreodată la revedere / Nu am nevoie de dragostea nimănui, doar de a ta". Pe măsură ce își confirmă loialitatea față de persoana iubită, rulează și fumează marijuana.

Videoclipul se încheie cu un mesaj atribuit Uniunii Americane pentru Libertăți Civice:

"Este timpul să încheiem războiul cu marijuana. Punerea agresivă în aplicare a legilor de deținere a marijuanei face ca sute de mii de oameni să intre inutil în sistemul de justiție penală și risipește miliarde de dolari ai contribuabililor. Mai mult, se realizează cu prejudecăți rasiale uluitoare. În ciuda faptului că este o prioritate pentru departamentele de poliție, războiul cu marijuana nu a reușit să reducă utilizarea și disponibilitatea marijuanei și a redirecționat resurse care ar fi putut fi investite mai bine în comunitățile noastre".

Maroon 5 urmează să interpreteze "Nobody’s Love" în cadrul "The Late Show With Stephen Colbert", pe 10 august. La începutul acestei luni, basistul Michael "Mickey" Madden a anunțat un "concediu", după ce a fost arestat în Los Angeles în urma comiterii unui act de violență domestică. Momentan, nu este clar dacă absența sa este permanentă sau temporară și cine l-ar putea înlocui.

Trupa a fost, de asemenea, nevoită să își reprogrameze turneul din primăvara și vara acestui an din cauza pandemiei de COVID-19. Maroon 5 va începe turneul reprogramat din America de Nord în vara anului 2021, începând cu 15 iulie la Amphitheater Island Credit Union din Chula Vista, California. Turneul, ce cuprinde 41 de concerte, se va încheia pe 2 octombrie la Banc din California Stadium, din Los Angeles.

Comentarii