Urmărește-ne în Social Media

Maroon 5 - Lost

Maroon 5 a revenit cu o piesă de dragoste și un videoclip inspirat de filmele Disney. ”Lost” este melodia prin care vocalistul Adam Levine îi declară iubirea soției sale, modelul Behati Prinsloo, ce joacă în videoclip rolul sirenei.

"Lost" se regăsește pe noul album de studio al trupei Maroon 5, "Jordi". Acest titlu a fost ales pentru a-i aduce un omagiu lui Jordan Feldstein, regretatul manager al trupei Maroon 5, ce s-a stins din viață în 2017, la vârsta de 40 de ani,

"Acest album este denumit după managerul nostru. Am construit asta împreună. O parte din mine va rămâne mereu pierdută. Pierdea lui este tragică în moduri pe care încă învăț cum să le depășesc.

Tot ce pot să fac este să-i mențin amintirea vie și să-i aduc un omagiu în cel mai bun mod pe care îl cunosc. Mi-e dor de el în fiecare zi. Și sunt mândră că numele lui este introdus acum în istoria acestei formații pe care a sprijinit-o încă de la început...în fiecare etapă. Te iubim, Jordi", a transmis Adam Levine.

Albumul "Jordi" a fost lansat pe 11 iunie.

Tracklist "Jordi":

 1. "Beautiful Mistakes" (with Megan Thee Stallion)
 2. "Lost"
 3. "Echo" (featuring Blackbear)
 4. "Lovesick"
 5. "Remedy" (featuring Stevie Nicks)
 6. "Seasons"
 7. "One Light" (featuring Bantu)
 8. "Convince Me Otherwise" (with H.E.R.)
 9. "Nobody's Love"
 10. "Can't Leave You Alone" (featuring Juice Wrld)
 11. "Memories"
 12. "Memories" (remix, featuring Nipsey Hussle and YG)

Deluxe Edition:

 1. "Button" (featuring Anuel AA and Tainy)
 2. "Lifestyle" (Jason Derulo featuring Adam Levine)

PUBLICITATE
Comentarii

Albume noi

Maroon 5 a lansat albumul "Jordi": 12 piese noi şi colaborări cu nume mari

Suntem în sezonul lansărilor de albume, iar pe 11 iunie 2021 Maroon 5 a oferit fanilor 12 piese noi, sub forma albumului "Jordi". LP-ul include colaborări cu artişti importanţi, precum Stevie Nicks de la Fleetwood Mac, dar şi sample-uri de la artişti trecuţi în nefiinţă, ca Nipsey Hussle şi Juice Wrld. Detalii găsiţi în articol.

Publicat

pe

Coperta album Maroon 5 Jordi
Coperta album Maroon 5 Jordi │ FOTO: Maroon 5

"Jordi" este albumul cu numărul 7 al formaţiei americane şi a debutat prin casele de discuri 222, Interscope şi Polydor Records. Printre apariţiile surpriză de pe disc se numără Megan Thee Stallion, Blackbear, Stevie Nicks, Bantu, H.E.R. YG, dar şi Juice Wrld şi Nipsey Hussle. Ediţia deluxe a LP-ului include câteva melodii în plus, cu apariţii de la starul reggaeton Anuel AA, Tainy, în vreme ce Jason Derulo apare pe piesa "Lifestyle", care sună a nou imn de Cupă Mondială, EURO sau reclamă Coca-Cola.

Recenziile nu sunt deloc blânde cu acest album Maroon 5, care a primit numai câte 2 steluţe din 5, ba chiar şi una de la The Arts Desk. Rolling Stone i-a acordat două stele şi jumătate, iar The Guardian doar 2. Titlul acestui material discografic provine de la porecla fostului manager al trupei, Jordan Feldstein, care a murit în 2017 la doar 40 de ani. Acesta este primul release al lui Adam Levine and co, după plecarea basistului Mickey Madden. El a părăsit formaţia în 2020 după un scandal legat de arestarea sa pentru violenţa domestică.

Secţiuni de bas înregistrate de artist au fost totuşi păstrate pe 3 track-uri de pe "Jordi". Maroon 5 ne oferă muzică nouă la 4 ani distanţă de la "Red Pill Blues", album ce generase hituri ca "What Lovers Do" şi mai ales "Girls Like You", care a primit multiple videoclipuri. "Jordi" a fost promovat cu 4 single-uri: "Memories", care a sosit încă din 2019 şi a debutat pe locul 22 în topul Billboard Hot 100 şi ajungând până pe locul 2 ulterior, apoi "Nobody's Love", "Beautiful Mistakes" şi "Lost".

Acest din urmă track a sosit pe 11 iunie, în aceeaşi zi cu un videoclip. Pe Metacritic albumul are o medie a notelor de 46 din 100, iar cea mai mare apreciere a acestei creaţii artistice este că exprimă vulnerabilitate, dar contribuţia lui Stevie Nicks la piesa "Remedy" ar fi fost slab mixată şi comparată cu "asistentul vocal Apple Siri, care încearcă să cânte country". Şi contribuţia postumă a lui Juice Wrld se simte forţată şi "înghesuită pe o piesă de despărţire".

Citește în continuare