Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

The Troggs

Următoarele evenimente cu The Troggs

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre The Troggs

The Troggs

The Troggs și The Animals cântă la festivalul Rock în Parc de la Arenele Romane

Formațiile The Troggs și The Animals vor concerta pe 13, respectiv 14 iunie, la Arenele Romane, în cadrul festivalului Internațional Rock în Parc. Pentru că organizatorii își doresc să promoveze muzica de calitate, accesul publicului va fi GRATUIT.

Concertul The Animals & The Troggs a fost reprogramat pentru luna mai

Concertul pe care The Animals & The Troggs urmau să-l susțină pe 26 februarie în Hard Rock Cafe București a fost reprogramat sub forma a două spectacole distincte, pe 12 și 23 mai 2013.

Reg Presley, solistul The Troggs și autorul piesei "Wild Thing", a murit la 71 de ani

Lumea muzicii a pierdut ieri seară un simbol al anilor '60 și un pionier al punk rock-ului britanic. Reg Presley, solistul trupei ”The Troggs” și autor al unor piese de notorietate internațională precum "Wild Thing" și "Love Is All Around", s-a stins din viață pe 4 februarie 2013, la vârsta de 71 de ani.

Bilete mai ieftine pentru elevi și studenți la concertul The Animals & The Troggs

Se pune în vânzare o noă categorie de bilete pentru cocnertul The Animals & The Troggs de la București. Aceasta este exclusiv pentru elevi și studenți, costă 40 lei iar numărul biletelor va fi limitat.

Afis Troggs si Animals & Friends

Wild Thing la București - Concert The TROGGS și The Animals & Friends

Pe 22 martie 2013, The TROGGS și The Animals & Friends vor concerta împreună la București în cadrul turneului Greatest Hits Tour. Vom putea asculta Wild Thing in The House of the Rising Sun. Locația fizică va fi clubul Fabrica, iar biletele vor fi disponibile după 1 octombrie la prețul de 85 de lei.

CLOSE
CLOSE