Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concertul The Animals & The Troggs a fost reprogramat pentru luna mai

Concertul pe care The Animals & The Troggs urmau să-l susțină pe 26 februarie în Hard Rock Cafe București a fost reprogramat sub forma a două spectacole distincte, pe 12 și 23 mai 2013.

Publicat

pe

Concertul pe care The Animals & The Troggs urmau să-l susțină pe 26 februarie în Hard Rock Cafe București a fost reprogramat sub forma a două spectacole distincte, pe 12 și 23 mai 2013. Programul evenimentului a fost modificat întrucât unul dintre membrii trupei a anunțat în ultimul moment că nu mai poate ajunge pe 26 februarie la București.

the-animals-troggs

Rock Events și Rock Artist Management vor aduce legendarele trupe în Hard Rock Cafe în cadrul a doua concerte speciale. Astfel, The Troggs vor susține un show în data de 12 mai 2013, iar The Animals & Friends se întorc pe scenă din București pe 23 mai alături de invitați speciali.

Biletele achiziționate pentru concertul din 26 februarie sunt valabile pentru ambele concerte programate și vor beneficia de cele mai bune locuri. Cei care doresc să le returneze își pot recupera banii de la punctele de vânzare de unde au fost achiziționate, începând cu data de 4 martie 2013.

Biletele pentru concertele din 12 și 23 mai vor fi disponibile la Hard Rock Cafe începând cu data de 4 martie, la următoarele prețuri:

- 60 lei (cu loc) - până în ziua concertului
- 40 lei (în picioare) - până în ziua concertului
- 50 lei în picioare și 80 lei cu loc - în ziua concertului

Animals - House Of The Rising Sun

Comentează

Trending