Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Bilete mai ieftine pentru elevi și studenți la concertul The Animals & The Troggs

Se pune în vânzare o noă categorie de bilete pentru cocnertul The Animals & The Troggs de la București. Aceasta este exclusiv pentru elevi și studenți, costă 40 lei iar numărul biletelor va fi limitat.

Publicat

pe

Pe 26 februarie 2013, The Animals & The Troggs vor concerta împreună la București în cadrul turneului Greatest Hits Tour. Evenimentul va avea loc în Hard Rock Cafe iar începând din 4 februarie va fi disponibilă o nouă categorie de bilete specială pentru studenți și liceeni. Prețul va fi de 40 lei, iar numărul acestora va fi limitat. Aceste bilete vor fi disponibile pentru achiziționare numai pe baza carnetului de student sau elev, și numai direct de la organizator. Acestea se pot rezerva la marketing [at]  rockevents.ro și achiziționa de la sediul firmei. În cazul persoanelor sub 16 ani este obligatorie prezența unui adult însoțitor la concert.

the-animals-troggs

Trupa The Animals s-a înființat la începutul anilor 60 în Marea Britanie și a cunoscut o ascensiune spectaculoasă în topurile în întreaga lume cu hit-uri precum: “The House of the Rising Sun”, “We Gotta Get Out of This Place”, “Don’t Let Me Be Misunderstood”, “I Put a Spell On You”. În 1994, trupa a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame. Deși componența trupei a tot fost modificată, în formula actuală mai fac parte doar doi membrii originari ai formației: John Steel și Mickez Gallagher (cunoscut și pentru colaborarea cu The Blockheads, Paul McCartnez,The Clash, Eurythmics). Alături de ei, pe scenă vor mai urca : John E. Williamson (Titanic) și Peter Barton (Boomtown Rats Roberts & Crowe – Wayne Fontana’s Mindbenders).

Animals - House Of The Rising Sun

The Troggs este una din cele mai autentice trupe ale anilor ’60 . 2012 marchează aniversarea a 45 de ani pentru unul dintre cele mai mari hit-uri “LOVE IS ALL AROUND”. Celebrii TheTroggs au fost întotdeauna amintiți pentru acest imn al anilor ’60, unul din multele lor hit-uri. Şi să nu uităm de “With A Girl Like You”, “I Can’t Control Myself”, “Anyway That You Want Me”, “Give It To Me” and “Love Is All Around”, piese ce au adus trupei The Troggs aprecieri la nivel mondial.

Porecliți de mulți ca fiind “pionierii punk rock-ului britanic”, The Troggs au continuat să concerteze în stilul propriu, lipsit de compromisuri, un rock clasic de foarte bună calitate. Au fost catalogați întotdeauna ca fiind o trupă controversată, multe dintre albumele trupei au fost considerate prea sugestive pentru mase, și, prin urmare, interzise. Unele formatii sau cantareti de garage rock si punk precum Iggy Pop, The Buzzcocks, The Ramones, MC5 spun ca au gasit inspiratie in sunetul formatiei “The Troggs”. Melodii ale formatiei au fost folosite pe benzile sonore ale unor filme, de exemplu “Anyway That You Want Me” (in interpretarea formatiei “Spiritualized”) in filmul “Me and You and Everyone We Know sau “With a Girl Like You” in filmul lui Nicole Kidman “Flirting (1991).

Troggs - Love Is All Around

Bilete la concertul The Troggs și The Animals & Friends

Prețul unui bilet normal (fără loc la masă) este 70 de lei. În cazul în care doriți să rezervați bilete (fără legătură cu concursul), o puteți face chiar prin InfoMusic.ro.

Mai multe informații despre concert și acces găsiți în pagina evenimentului.  Nu uitați că puteți câștiga o invitație dublă în cadrul concursului de pe InfoMusic.

Un comentariu

Trending