Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

The Troggs și The Animals cântă la festivalul Rock în Parc de la Arenele Romane

Formațiile The Troggs și The Animals vor concerta pe 13, respectiv 14 iunie, la Arenele Romane, în cadrul festivalului Internațional Rock în Parc. Pentru că organizatorii își doresc să promoveze muzica de calitate, accesul publicului va fi GRATUIT.
The Troggs

The Troggs

Phoenix Entertainment și Sfinx Experience au plăcerea de vă anunța headlinerii festivalului internațional Rock în Parc, alături de care vor cânta trupele românești, câștigătoare ale edițiilor de calificare. Ediția precedentă a festivalului Rock în Parc, care a avut loc în vara anului trecut, s-a bucurat de un succes extraordinar și a încurajat organizarea unui eveniment de o amploare și mai mare.

Cele două trupe erau așteptate pe 26 februarie în Hard Rock Cafe, dar evenimentul a fost anulat din cauza unor probleme de sănătate ale toboșarului formației The Animals & Friends.

The Troggs

The Troggs

Astfel, formațiile The Troggs și The Animals vor concerta pe 13, respectiv 14 iunie, la Arenele Romane, în cadrul unui eveniment dedicat ascultătorilor muzicii rock, de toate vârstele. Pentru că organizatorii își doresc să promoveze muzica de calitate, accesul publicului va fi GRATUIT.

The Animals – House Of The Rising Sun

Pentru a cânta pe scena Festivalului Internațional Rock în Parc, trupele doritoare au participat la o serie de ediții de calificare. Prima dintre ele a avut loc pe 30 noiembrie și a numărat 10 formații candidate dintre care 4 câștigătoare (Psychogod, 9.7 Richter, Masked Toys și Loungerie II).

Următoarele două ediții de calificare se vor desfășura pe 29 martie și pe 26 aprilie la Arenele Romane, înscrierile fiind deschise în limita a 12 formații, dintre care se vor alege câștigătorii în urma votului publicului și al juriului (fiecare, contând în proporție de 50%). Accesul publicului este LIBER și se va desfășura de la orele 17:00, urmând ca prima formație să urce pe scena la 17:30.

Regulile de participare pentru trupe rămân aceleași ca la prima ediție de calificare din noiembrie:

- fiecare formație va cânta piese numai din repertoriul propriu.
- timpul maxim de evoluție pe scenă este de 20 minute.

Așadar, ediția concurs Rock în Parc de pe 29 martie este deschisă tuturor iubitorilor muzicii bune. Vă așteptăm să decideți cine va avea privilegiul de a urca pe scenă cu The Troggs și The Animals și să ascultați trupele care ar putea deveni legende ale rockului românesc.

Troggs - Love Is All Around

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre The AnimalsThe Troggs
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Chris Norman (ex-Smokie) revine la București

Dacă pe 2 martie avem concert Smokie, Cavalleria Events ne invită pe 13 octombrie la un concert cu fostul component...

Închide