Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO

The Moood

Următoarele evenimente cu The Moood

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre The Moood

The MOOoD la B'Estfest 2012 (foto: Adrian Pârcălabu)

Gopo pentru InfoMusic: Povestea The MOOod s-a încheiat. Urmează un nou capitol

După 6 ani solistul trupei The MOOod, Marius Moise zis Gopo a decis să părăsească grupul. Acesta a declarat pentru InfoMusic că este este nerăbdător să înceapă un nou capitol muzical.

Concert The MOOoD în clubul Panic

Sub sloganul Don't Panic! Everything is under control!, noul club Panic pune stăpânire peste vechea locație unde se afla clubului Control. Pentru a celebra evenimentul, pe scenă vor urca The MOOoD pentru a deschide sezonul de evenimente de muzică alternative.

Guvid la Ursus Evolution Navodari 2012

Ursus Evolution Navodari - IRIS, byron, CTC, The MOOoD, Changing Skins

La sfârşitul săptămânii trecute, plaja de la Hanul Piraţilor a găzduit festivalul URSUS Evolution, care a dat volumul la maxim pentru muzica românească de azi și de mâine. Peste 25.000 de... Continuare »

The MOOoD - Up in The Sun Video

The MOOoD a lansat Up in The Sun – VIDEOCLIP

O vară plină de peripeții au avut cei de la The MOOoD, iar acest lucru se vede în noul clip lansat de formație, Up in The Sun, pe care îl puteți vedea pe InfoMusic.ro

The MOOOD la B'Estfest 2012

Printre concertele verii, The MOOoD pregătește noutăți de toamnă - VIDEO INTERVIU

The MOOoD lucrează la o serie de materiale pe care vrea să le lanseze la toamnă. Află cum au fost concertele din Marea Britanie și ce trupe urmăresc din zona underground. Urmărește interviul video selectând modul de redare FullHD.

The MOOoD - Vara ta în clipul nOOostru

The MOOoD vrea vara voastră în clipul lor – VEZI VIDEO

The MOOoD a lansat recent piesa de vară Up in the sun (audio mai jos), iar acum vrea să-i realizeze un videoclip inedit. Pentru acest lucru cere ajutorul fanilor.

CLOSE
CLOSE