Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Concert The MOOoD în clubul Panic

Sub sloganul Don't Panic! Everything is under control!, noul club Panic pune stăpânire peste vechea locație unde se afla clubului Control. Pentru a celebra evenimentul, pe scenă vor urca The MOOoD pentru a deschide sezonul de evenimente de muzică alternative.

InfoMusic alături de The MOOoD la B'Estfest 2012

Sub sloganul Don't Panic! Everything is under control!, noul club Panic pune stăpânire peste vechea locație a clubului Control. Vineri, pe 14 septembrie începând cu ora 21, pentru a celebra evenimentul, pe scenă vor urca The MOOoD. Ei vor deschide sezonul de evenimente de muzică alternative.

InfoMusic alături de The MOOoD la B'Estfest 2012

Evenimentul marchează și o premieră pentru The MOOoD, care va concerta pentru prima oară alături de noul lor bassist - Cristian Dramba.

Băieții se ambiționează să fie foarte harnici în această toamnă. După o serie de concerte pe meleaguri străine, dar și mioritice și după lansarea clipului Up in the Sun, a venit momentul ca The MOOoD să intre în studio și să finalizeze materialele pentru următorul album.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre The Moood
Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Reggae, dubstept și ritualuri indiene în Skrillex & Damian Marley, Make It Bun Dem - VIDEOCLIP

Skrillex și Damian Marley vin cu una dintre cele mai ciudate combinații de genurie muzicale – reggae și dubstep. Cei...

Închide