Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO

Concert The MOOoD în clubul Panic

Sub sloganul Don't Panic! Everything is under control!, noul club Panic pune stăpânire peste vechea locație unde se afla clubului Control. Pentru a celebra evenimentul, pe scenă vor urca The MOOoD pentru a deschide sezonul de evenimente de muzică alternative.

InfoMusic alături de The MOOoD la B'Estfest 2012

Sub sloganul Don't Panic! Everything is under control!, noul club Panic pune stăpânire peste vechea locație a clubului Control. Vineri, pe 14 septembrie începând cu ora 21, pentru a celebra evenimentul, pe scenă vor urca The MOOoD. Ei vor deschide sezonul de evenimente de muzică alternative.

InfoMusic alături de The MOOoD la B'Estfest 2012

Evenimentul marchează și o premieră pentru The MOOoD, care va concerta pentru prima oară alături de noul lor bassist - Cristian Dramba.

Băieții se ambiționează să fie foarte harnici în această toamnă. După o serie de concerte pe meleaguri străine, dar și mioritice și după lansarea clipului Up in the Sun, a venit momentul ca The MOOoD să intre în studio și să finalizeze materialele pentru următorul album.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre The Moood
Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Reggae, dubstept și ritualuri indiene în Skrillex & Damian Marley, Make It Bun Dem - VIDEOCLIP

Skrillex și Damian Marley vin cu una dintre cele mai ciudate combinații de genurie muzicale – reggae și dubstep. Cei...

Închide