Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Gopo pentru InfoMusic: Povestea The MOOod s-a încheiat. Urmează un nou capitol

După 6 ani solistul trupei The MOOod, Marius Moise zis Gopo a decis să părăsească grupul. Acesta a declarat pentru InfoMusic că este este nerăbdător să înceapă un nou capitol muzical.

Publicat

pe

The MOOoD la B'Estfest 2012 (foto: Adrian Pârcălabu)
The MOOoD la B'Estfest 2012 (foto: Adrian Pârcălabu) │ FOTO: Adrian Pârcălabu

Marius Moise a fost vocea grupului The MOOod timp de peste 6 ani. Venirea lui în formație a fost un moment important, întrucât datorită stilului său de a cânta, a creat o amprentă a grupului, inconfundabilă. Vocea atipică a lui Moise zis Gopo a ajutat la clădirea identității The MOOod, mai ales că s-a potrivit perfect cu stilul brit indie-rock.

Marius Moise (Gopo) pe scenă cu The MOOod la Ursus Evolution Năvodari 2012

Marius Moise (Gopo) pe scenă cu The MOOod la Ursus Evolution Năvodari 2012

Dar artiștii se află într-o evoluție continuă și uneori, nu își mai găsesc locul alături de colegii lor. Viața în trupă nu este ușoară, iar uneori punctele comune care îi uneau pe membrii grupului dispar și lucrurile pur și simplu nu mai funcționează.

Așa s-a întâmplat și cu Gopo, care a declarat pentru InfoMusic că motivul plecării sale din The MOOod este strâns legat de el, ca artist. Acesta privește viitorul cu optimism și încredere, fiind nerăbdător să vadă ce îi rezervă noua etapă din viața sa.

„Am ajuns într-un punct al carierei în care trebuie să fac un nou pas, iar asta înseamnă să renunț la The MOOod și să pun bazele propriei mele formații. Începând cu anul viitor voi căuta instrumentiști și îmi voi face o trupă rock” – Gopo

Pe de altă parte, fanii The MOOod cu siguranță nu sunt încântați de anunț, dar partea bună este că până la sfârșitul anului trupa va cânta în formula actuală la concertele deja stabilite, ce includ un show și în Republica Moldova. Săptămâna aceasta grupul va fi prezent pe 10 noiembrie la balul facultății UNATC/UNARTE ce are loc la Atelierul de Producție din București și la Cluj, în Flying Circus Pub pe 9 noiembrie.

„Nu va exista un concert de adio, dar ultimul spectacol al meu alături de The MOOod va avea loc chiar în noaptea de Revelion la Palatul Ghica din București”, ne-a declarat Gopo.

The MOOoD la B'Estfest 2012 (foto: Adrian Pârcălabu)

The MOOoD la B'Estfest 2012 (foto: Adrian Pârcălabu) │ FOTO: Adrian Pârcălabu

Comentează

Trending