Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București INFO CONCERT:
Ed Sheeran
HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
David Duchovny

Patti Smith

Următoarele evenimente cu Patti Smith

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Patti Smith

Garbage

Garbage & Screaming Females au lansat "Because The Night" - VIDEOCLIP

Garbage și solista trupei The Screaming Females, Marissa Paternoster, au lansat videoclipul "Because The Night" care este un cover după Patti Smith.

Patti Smith

Patti Smith a compus o piesă în amintirea lui Amy Winehouse

Patti Smith a dezvăluit că a compus o piesă despre Amy Winehouse. Într-un interviu acordat revistei Uncut, legendara artistă de punk a mărturisit că melodia va fi inclusă pe viitorul... Continuare »

Patti Smith

Patti Smith va ecraniza cartea ”Just Kids” (Video)

Patti Smith va transforma cartea sa ”Just Kids” într-un scenariu pentru o nouă peliculă. Potrivit Deadline.com Smith va colabora cu scenaristul John Logan. ”Just Kids” este inspirată din relația artistei... Continuare »

Patti Smith

Patti Smith a cântat în concert piesa lui Adele, ”Rolling In The Deep” (Audio)

Patti Smith a susținut zilele trecute un concert la Castle Clinton din New York, în cadrul căruia a interpretat și piesa ”Rolling In The Deep”, a lui Adele, iar mai... Continuare »

CLOSE
CLOSE