Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Patti Smith i-a cântat lui Johnny Depp cu ocazia viitoarei aniversări a actorului

În cadrul unui eveniment caritabil transmis online, Patti Smith i-a oferit un cadou lui Johnny Depp cu ocazia viitoarei aniversări a actorului. Cântăreața i-a interpretat o piesă scrisă de ea, special pentru această ocazie.
Patti Smith și Johnny Depp (captură ecran)

Patti Smith și Johnny Depp (captură ecran)

Cu ocazia celebrării celei de-a 50-a aniversare a Zilei Pământului, Instagram a găzduit un eveniment caritabil intitulat "Pathway to Paris Earth Day 50: A Virtual Festival for our Planet". La acesta au luat parte nume sonore din industria muzicală precum Cat Power, Johnny Depp, Patti Smith, Michael Stipe (solistul R.E.M.), Flea - basistul Red Hot Chili Peppers și Ben Harper.

Artiștii au creat momente muzicale memorabile. Stipe a cântat noul lui single solo, "No Time For Love Like Me Now", Depp a făcut un cover după piesa lui John Lennon, "Working Class Hero", iar Cat Power a reinterpretat piesa celor de la The Rolling Stone, "(I Can’t Get No) Satisfaction".

Patti Smith a fost o prezență importantă în cadrul evenimentului. Artista a recitat poezii și a cântat cinci cântece, având-o uneori alături pe fiica sa, Jesse Paris Smith, ca backing vocal. La un moment dat, Patti Smith a interpretat "Nine", o piesă scrisă de ea special pentru ziua de naștere a lui Depp. Actorul a urmărit întreaga interpretare a cântăreței. Setlistul lui Patti Smith a mai inclus melodii precum "Grateful", "My Blakean Year", "Because the Night" și "People Have the Power".

"Am scris asta pentru ziua lui Johnny. Johnny a fost născut pe 9 iunie, într-o duminică cu Lună plină. Știu asta pentru că mama sa a verificat. Johnny este un bun prieten și confident, iar asta e pentru el", a spus Patti Smith înainte să înceapă melodia.

Ascult-o pe Patti Smith cântându-i lui Johnny Depp:

Citește mai multe despre Johnny DeppPatti Smith
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jon Bon Jovi explică de ce a refuzat să cânte la Super Bowl

Jon Bon Jovi a detaliat într-o discuție cu Howard Stern motivul pentru care nu a cântat niciodată la Super Bowl,...

Închide