Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Patti Smith i-a cântat lui Johnny Depp cu ocazia viitoarei aniversări a actorului

În cadrul unui eveniment caritabil transmis online, Patti Smith i-a oferit un cadou lui Johnny Depp cu ocazia viitoarei aniversări a actorului. Cântăreața i-a interpretat o piesă scrisă de ea, special pentru această ocazie.

Publicat

pe

Patti Smith și Johnny Depp (captură ecran)
Patti Smith și Johnny Depp (captură ecran)

Cu ocazia celebrării celei de-a 50-a aniversare a Zilei Pământului, Instagram a găzduit un eveniment caritabil intitulat "Pathway to Paris Earth Day 50: A Virtual Festival for our Planet". La acesta au luat parte nume sonore din industria muzicală precum Cat Power, Johnny Depp, Patti Smith, Michael Stipe (solistul R.E.M.), Flea - basistul Red Hot Chili Peppers și Ben Harper.

Artiștii au creat momente muzicale memorabile. Stipe a cântat noul lui single solo, "No Time For Love Like Me Now", Depp a făcut un cover după piesa lui John Lennon, "Working Class Hero", iar Cat Power a reinterpretat piesa celor de la The Rolling Stone, "(I Can’t Get No) Satisfaction".

Patti Smith a fost o prezență importantă în cadrul evenimentului. Artista a recitat poezii și a cântat cinci cântece, având-o uneori alături pe fiica sa, Jesse Paris Smith, ca backing vocal. La un moment dat, Patti Smith a interpretat "Nine", o piesă scrisă de ea special pentru ziua de naștere a lui Depp. Actorul a urmărit întreaga interpretare a cântăreței. Setlistul lui Patti Smith a mai inclus melodii precum "Grateful", "My Blakean Year", "Because the Night" și "People Have the Power".

"Am scris asta pentru ziua lui Johnny. Johnny a fost născut pe 9 iunie, într-o duminică cu Lună plină. Știu asta pentru că mama sa a verificat. Johnny este un bun prieten și confident, iar asta e pentru el", a spus Patti Smith înainte să înceapă melodia.

Ascult-o pe Patti Smith cântându-i lui Johnny Depp:

PUBLICITATE
Comentează

Tehnologie

VIDEO: Johnny Depp lansează "Never Fear Truth", o colecție artistică de NFT-uri

Piața NFT-urilor se îmbogățește cu o nouă colecție de neratat pentru iubitorii de artă. Johnny Depp pune la vânzare o serie numeroasă de portrete realizate de el, iar o parte din câștiguri va fi donată mai multor organizații. Detalii în articol.

Publicat

pe

Johnny Depp și colecția "Never Fear Truth"
Johnny Depp și colecția "Never Fear Truth" │ FOTO: captură YouTube / Art Of The Pantheon

Pentru Johnny Depp, arta a reprezentat dintotdeauna un stil de viață. Deși este cunoscut publicului larg datorită personajelor excentrice pe care le-a interpretat sau datorită muzicii pe care a prezentat-o fanilor, mai ales alături de trupa The Hollywood Vampires, Johnny Depp și-a lărgit orizonturile artistice și prin pictură. Această pasiune a depășit ideea de hobby, actorul lansând o colecție de portrete ce pot fi achiziționate sub formă de NFT-uri.

Colecția, intitulată "Never Fear Truth", conține portrete ale prietenilor și "eroilor" lui Depp, oameni pe care i-a cunoscut sau care l-au inspirat în cariera și viața sa. Printre aceștia se numără Marlon Brando, Elizabeth Taylor, Hunter S. Thompson, Heath Ledger, Lily-Rose Depp, Tim Burton, răposatul câine al lui Depp, Mooh, Depp însuși și un personaj fictiv creat de fiul actorului, numit Bunnyman.

Fiecare imagine este o reflectare intimă a personalității lor prin ochii lui Johnny - o portretizare a modului în care i s-au revelat. Lucrând pe baza unor referințe fotografice, Depp a extras esența fiecărui subiect, pe care apoi a evidențiat-o prin diferite tehnici realizate cu mâna liberă. Arta lui Johnny se găsește la intersecția dintre "Pop Art" și "Street Art", o creație compusă din culori vibrante și încărcată de energia și spiritul artei stradale.

Colecția este constituită din opere originale de artă realizate de Depp, ce au fost adaptate și animate în 11.111 de NFT-uri. Acestea se găsesc în format digital și pot fi cumpărate și vândute folosind tehnologia blockchain. 10.000 de NFT vor fi puse în vânzare prin intermediul site-ului oficial al colecției, restul de 1.111 vor fi deținute de Johnny, care le va aloca fanilor și organizațiilor caritabile care l-au susținut.

Douăzeci și cinci la sută din toate încasările din vânzări vor fi donate unor organizații caritabile, printre care Spitalul de Copii din Los Angeles, Spitalul de Copii Great Ormond Street, Fundația Elizabeth Taylor, Fondul de Apărare Legală și Educațională NAACP, Spitalul de Copii Perth și The Gonzo Trust.

VIDEO: Interviu Johnny Depp - Never Fear Truth

Citește în continuare

Trending