Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Patti Smith i-a cântat lui Johnny Depp cu ocazia viitoarei aniversări a actorului

În cadrul unui eveniment caritabil transmis online, Patti Smith i-a oferit un cadou lui Johnny Depp cu ocazia viitoarei aniversări a actorului. Cântăreața i-a interpretat o piesă scrisă de ea, special pentru această ocazie.
Patti Smith și Johnny Depp (captură ecran)

Patti Smith și Johnny Depp (captură ecran)

Cu ocazia celebrării celei de-a 50-a aniversare a Zilei Pământului, Instagram a găzduit un eveniment caritabil intitulat "Pathway to Paris Earth Day 50: A Virtual Festival for our Planet". La acesta au luat parte nume sonore din industria muzicală precum Cat Power, Johnny Depp, Patti Smith, Michael Stipe (solistul R.E.M.), Flea - basistul Red Hot Chili Peppers și Ben Harper.

Artiștii au creat momente muzicale memorabile. Stipe a cântat noul lui single solo, "No Time For Love Like Me Now", Depp a făcut un cover după piesa lui John Lennon, "Working Class Hero", iar Cat Power a reinterpretat piesa celor de la The Rolling Stone, "(I Can’t Get No) Satisfaction".

Patti Smith a fost o prezență importantă în cadrul evenimentului. Artista a recitat poezii și a cântat cinci cântece, având-o uneori alături pe fiica sa, Jesse Paris Smith, ca backing vocal. La un moment dat, Patti Smith a interpretat "Nine", o piesă scrisă de ea special pentru ziua de naștere a lui Depp. Actorul a urmărit întreaga interpretare a cântăreței. Setlistul lui Patti Smith a mai inclus melodii precum "Grateful", "My Blakean Year", "Because the Night" și "People Have the Power".

"Am scris asta pentru ziua lui Johnny. Johnny a fost născut pe 9 iunie, într-o duminică cu Lună plină. Știu asta pentru că mama sa a verificat. Johnny este un bun prieten și confident, iar asta e pentru el", a spus Patti Smith înainte să înceapă melodia.

Ascult-o pe Patti Smith cântându-i lui Johnny Depp:

Citește mai multe despre Johnny DeppPatti Smith
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jon Bon Jovi explică de ce a refuzat să cânte la Super Bowl

Jon Bon Jovi a detaliat într-o discuție cu Howard Stern motivul pentru care nu a cântat niciodată la Super Bowl,...

Închide