Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Postmodern Jukebox la Sala Palatului - 2018 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Massive Attack
INFO CONCERT:
Maluma
INFO CONCERT:
Scorpions

Garbage & Screaming Females au lansat "Because The Night" - VIDEOCLIP

Garbage și solista trupei The Screaming Females, Marissa Paternoster, au lansat videoclipul "Because The Night" care este un cover după Patti Smith.
Garbage

Garbage

Pe 20 aprilie, cu ocazia Record Store Day, Garbage va lansa melodia "Because The Night" care este un cover după Patti Smith. Single-ul se va vinde într-o ediție limitată de 3.000 de exemplare și reprezintă o colaborare între Garbage și solista trupei The Screaming Females, Marissa Paternoster. Până la apariția oficială, trupa oferă spre vizionare clipul de promovare care poate fi urmărit mai jos.

Garbage

Garbage

Clipul este filmat alb negru în studioul trupei, EastWest Studio 1 din Hollywood, de către regizorul Sophie Mueller, care a mai colaborat cu Sophie Ellis-Bextor, No Doubt, Sade, Shakira, Shakespears Sister, The Killers, Blur, Annie Lennox sau Eurythmics. Garbage a anunțat recent că viitorul material discografic va apărea pe piață anul viitor. Producătorul și bateristul trupei, Butch Vig, a declarat:

"Vrem să avem un nou album cât mai repede, poate chiar anul viitor. Avem multe oferte de a cânta dar în luna iunie vom intra în studio pentru a începe lucrul la noul disc. Suntem foarte încântați și cu siguranță va fi ceva foarte bun. Nu avem nicio melodie gata însă avem foarte multe idei, riff-uri, titluri de piese așa că suntem nerăbdători să începem. Sperăm să terminăm totul până la sfârșitul anului iar în primăvara lui 2014 discul să fie deja pe piață".

Garbage va împlini anul viitor 20 de ani de activitate muzicală iar după apariția noului produs, Shirley Manson, Duke Erikson, Butch Vig și Steve Marker vor pleca într-un turneu de promovare. Trupa a lansat cinci albume și a vândut peste 18 milioane de unități la nivel global.

Garbage & Screaming Females - "Because The Night"

Citește mai multe despre GarbagePatti Smith
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Swim Deep caută luna pe fundul oceanului indie rock - VIDEO

Parfumul anilor '90, aer cool, umor și soare. Cam asta transmite Swim Deep la o primă "scufundare" în apele muzicii...

Închide