Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Oliver

Următoarele evenimente cu Oliver

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Oliver

Concert Caritabil Fabrica

Concert caritabil în Fabrica: Petra Acker, Maria Răducanu și Oliver

Vor cânta live Petra Acker, Maria Răducanu şi trupa Oliver, în club Fabrica, pe 30 iunie. Banii strânşi vor fi donaţi în beneficiul celor 200 de copii internați la spitalul de pneumoftiziologie Lacul Bucura.

Doru (Oliver) în concertul de lansare EROS

Oliver a lansat albumul EROS cu un concert în Wings Club

Puși în temă de Mitch si Horia despre albumul EROS și concertul ce urma să se întâmple, am răspuns prezenți sâmbătă seara în Wings Club. Petrecerea a durat aproape două ore... Continuare »

Interviu - Trupa Oliver

Video-Interviu: Cine este Oliver?

Când Mitch și Horia au ajuns la InfoMusic, nu ne gândeam să-i mai întrebăm cine sunt. Dar întrebarea s-a ivit la un moment dat și a dat naștere și unui concurs de avataruri Oliver. Dacă te-ai gândit... Continuare »

Interviu cu trupa Oliver - Mitch și Horia intervievați de InfoMusic.ro

Video-Interviu OLIVER: Cum sunt fanii și ce muzici ascultă Horia și Mitch

Întâlnirea noastră cu Mitch și Horia de la Oliver a continuat cu subiecte de discuție dintre cele mai diverse. Plecând de la albumul EROS și concertul de pe 18 februarie, am... Continuare »

Mitch și Horia de la Oliver intervievați de InfoMusic.ro

Video-Interviu OLIVER: Horia și Mitch despre EROS

OLIVER îi reuneşte pe Doru Puşcaşu, Horia Gridan, Mircea Moroianu şi Răzvan Rizea. Trupa a fost înfiinţată în 2005, iar primul disc s-a numit Poetry Pop. OLIVER promovează distribuirea liberă... Continuare »

CLOSE
CLOSE