Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Concurs: Avatarul trupei OLIVER

Concursul a expirat!

Interviul nostru cu Mitch și Horia de la trupa Oliver s-a încheiat cu lansarea unui concurs InfoMusic.

avatarul Oliver

Cine/cum este Oliver? e o întrebare posibilă în cazul în care asculți trupa pentru prima dată și nu-i cunoști povestea. La fel de bine, poate fi o întrebare valabilă și după ascultarea celor două albume. Să fie un om, un personaj, o linie comună a personalităților celor 4 membri Doru Puşcaşu, Horia Gridan, Mircea Moroianu şi Răzvan Rizea?

Creează un avatar pentru Oliver și participă la concursul InfoMusic! Cele mai interesante 3 avataruri vor fi premiate cu câte un album de colecție – albumul Eros însoțit de DVD-ul makeof.

Înscrierea în concurs se realizează prin completarea formularului de mai jos până cel târziu vineri, 24 februarie 2012. În cazul în care vom primi suficiente propuneri de avatar pentru comparație, vom suplimenta și decerna premii și mai devreme, cu ocazia concertului de lansare a discului de colecție EROS de pe 18 februarie. E foarte simplu să participi, grăbește-te!

Avatarul Oliver poate fi creat chiar acum, în câteva minute prin cea mai convenabilă metodă:

  • Prin realizarea online a unui avatar. Sunt diverse site-uri care te ajută să creezi un avatar.
    Îți recomandăm buildyourwildself.com sau doppelme.com
  • Printr-un desen grafic scanat
  • Prin prelucrarea unor fotografii, etc
Citește răspunsurile lui Horia și Mitch despre personalitatea lui Oliver, pentru a te ghida în realizarea avatarului.


Informații despre concurs:

Data limită de înscriere la acest concurs:
16 ianuarie 2021 20:14
Data lansării: 16 februarie 2012 01:48
CLOSE
CLOSE