Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală Horia Brenciu, la "Rețeaua de idoli": "Îmi e frică de penibil" Cum plănuiește Vama să deschidă Vama. Tudor Chirilă: "Ce facem și-am făcut tot anul ăsta din studiourile noastre, putem să facem și de pe plajă" Chris Martin în concertul ”Coldplay: Everyday Life Live in Jordan”Coldplay pregătește lansarea unui album ce s-ar putea intitula "Music Of The Spheres" Mariah Carey primind prima doză de vaccin anti-COVID-19Mariah Carey atinge o notă înaltă în timp ce se vaccinează anti-COVID - VIDEO

Concurs: Avatarul trupei OLIVER

Concursul a expirat!

Interviul nostru cu Mitch și Horia de la trupa Oliver s-a încheiat cu lansarea unui concurs InfoMusic.

avatarul Oliver

Cine/cum este Oliver? e o întrebare posibilă în cazul în care asculți trupa pentru prima dată și nu-i cunoști povestea. La fel de bine, poate fi o întrebare valabilă și după ascultarea celor două albume. Să fie un om, un personaj, o linie comună a personalităților celor 4 membri Doru Puşcaşu, Horia Gridan, Mircea Moroianu şi Răzvan Rizea?

Creează un avatar pentru Oliver și participă la concursul InfoMusic! Cele mai interesante 3 avataruri vor fi premiate cu câte un album de colecție – albumul Eros însoțit de DVD-ul makeof.

Înscrierea în concurs se realizează prin completarea formularului de mai jos până cel târziu vineri, 24 februarie 2012. În cazul în care vom primi suficiente propuneri de avatar pentru comparație, vom suplimenta și decerna premii și mai devreme, cu ocazia concertului de lansare a discului de colecție EROS de pe 18 februarie. E foarte simplu să participi, grăbește-te!

Avatarul Oliver poate fi creat chiar acum, în câteva minute prin cea mai convenabilă metodă:

  • Prin realizarea online a unui avatar. Sunt diverse site-uri care te ajută să creezi un avatar.
    Îți recomandăm buildyourwildself.com sau doppelme.com
  • Printr-un desen grafic scanat
  • Prin prelucrarea unor fotografii, etc
Citește răspunsurile lui Horia și Mitch despre personalitatea lui Oliver, pentru a te ghida în realizarea avatarului.


Informații despre concurs:

Data limită de înscriere la acest concurs:
10 aprilie 2021 22:26
Data lansării: 16 februarie 2012 01:48
CLOSE
CLOSE