Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020

Concert caritabil în Fabrica: Petra Acker, Maria Răducanu și Oliver

Vor cânta live Petra Acker, Maria Răducanu şi trupa Oliver, în club Fabrica, pe 30 iunie. Banii strânşi vor fi donaţi în beneficiul celor 200 de copii internați la spitalul de pneumoftiziologie Lacul Bucura.
Concert Caritabil Fabrica

Există momente în care artiștii se urcă pe scenă din altruism. Un astfel de moment va avea loc în clubul Fabrica din București, pe 30 iunie. Începând cu ora 20.00 va avea loc un concert caritabil.

Vor cânta live Petra Acker, ce va încânta cu ritmuri de jazz, funk şi soul, cunoscuta şi versatila cântâreaţă de jazz Maria Răducanu şi cei de la trupa Oliver, ce vor încheia seara cu ritmuri de alternative rock.

Concert Caritabil Fabrica

Preţul unui bilet de intrare este 15 lei. Toţi banii strânşi vor fi donaţi în beneficiul celor 200 de copii internați la spitalul de pneumoftiziologie Lacul Bucura.

United Way România este o fundație românească afiliată la United Way Worldwide, independentă și condusă de voluntari locali. Viziunea United Way România este aceea a unei comunități prospere, capabile să-și susțină membrii să-și atingă potențialul maxim. Misiunea UWRo este să îmbunătățească viața în comunitate prin încurajarea donațiilor individuale, corporatiste și a voluntariatului.

Spitalul Lacul Bucura este singurul spital de pneumoftiziologie pentru copii din țară. Aici stau internați între 3 și 6 luni peste 200 de copii a căror vindecare ar fi mai rapidă dacă ar putea să petreacă mai mult timp în aer liber. Curtea spitalului, însă, are doar câteva jucării de exterior foarte vechi și inutilizabile și nu este un loc sigur. United Way dorește să amenajeze această curte prin turnarea unui cauciuc special care să prevină accidentele și instalarea unor jucării de exterior – tobogane, leagăne, structuri de cățărat, balansoare.

Concertul este organizat de United Way România în parteneriat cu Asociaţia Culturală de Teatru şi Origami din România şi clubul Fabrica.

 

Citește mai multe despre Maria RăducanuOliver
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Incubus lansează un DVD și CD Live

Incubus a anunțat că va lansa un nou album live și un DVD în luna august. Grupul a pregătit 3...

Închide