Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Nana Mouskouri

Nana Mouskouri, pe numele său real Ioanna Mouschouri, se poate lăuda cu o carieră de peste cinci decenii în muzica internaţională, cu vânzări de peste 400 milioane de discuri și hituir precum ”Amazing Grace”, „Only Love” sau „I Have A Dream” cu care şi-a cucerit fani în întreaga lume.

Cântăreața a concertat pe 4 decembrie 2011 la Sala Palatului din București, unde va reveni cu un nou concert pe 5 martie 2016.

Următoarele evenimente cu Nana Mouskouri

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Nana Mouskouri

Poze concert Nana Mouskouri la București - 2016

Urmărește galeria de poze de la concertul susținut de Nana Mouskouri la Sala Palatului din București pe 5 martie 2016. Artista în vârstă de 81 de ani a revenit în România după 4 ani și trei luni în cadrul turneului Happy Birthday Tour.

Nana Mouskouri, concert extraordinar la Sala Palatului (foto)

Nana Mouskouri a concertat duminică, 4 decembrie 2011 pentru publicul bucureştean. Sala Palatului, plină ochi a cântat şi aplaudat la unison piese celebre precum Amaizing Grace şi White Rose Of... Continuare »

Nana Mouskouri la Bucuresti

Mesajul Nana Mouskouri către fanii români!

Cu câteva zile înainte de concertul de la Bucureşti, Nana Mouskouri a transmis un mesaj fanilor din România. Nana Mouskouri va aduce pe scena Sălii Palatului pe 4 decembrie de... Continuare »

Bilete reduse la concerte

Bilete reduse la concertele Nana Mouskouri şi Demis Roussos!

În perioada 27-30 octombrie 2011, biletele la concertele Nana Mouskouri şi Demis Roussos sunt mai ieftine. Reducerile se aplică astfel: Nana Mouskouri: - Reducere de 15% la cat. 200 şi... Continuare »

Nana Mouskouri

Concert Nana Mouskouri la Sala Palatului

Nana Mouskouri revine la Bucureşti pentru un concert pe 4 decembrie 2011 pe scena Sălii Palatului. Evenimentul este organizat de Project Events, iar o parte din încasări vor fi donate... Continuare »

CLOSE
CLOSE