Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare"

Nana Mouskouri

Nana Mouskouri, pe numele său real Ioanna Mouschouri, se poate lăuda cu o carieră de peste cinci decenii în muzica internaţională, cu vânzări de peste 400 milioane de discuri și hituir precum ”Amazing Grace”, „Only Love” sau „I Have A Dream” cu care şi-a cucerit fani în întreaga lume.

Cântăreața a concertat pe 4 decembrie 2011 la Sala Palatului din București, unde va reveni cu un nou concert pe 5 martie 2016.

Următoarele evenimente cu Nana Mouskouri

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Nana Mouskouri

Află 5 lucruri (pe care nu le știai) despre Eurovision

Mulți dintre noi am crescut uitându-ne alături de familie la Eurovision, cel mai longeviv concurs muzical TV, care a dat lumii în fiecare an o diversitate multi-culturală de cântece și artiști. Am ales câteva curiozități și momente istorice care ne poartă înapoi în timp.

Poze concert Nana Mouskouri la București - 2016

Urmărește galeria de poze de la concertul susținut de Nana Mouskouri la Sala Palatului din București pe 5 martie 2016. Artista în vârstă de 81 de ani a revenit în România după 4 ani și trei luni în cadrul turneului Happy Birthday Tour.

Nana Mouskouri, concert extraordinar la Sala Palatului (foto)

Nana Mouskouri a concertat duminică, 4 decembrie 2011 pentru publicul bucureştean. Sala Palatului, plină ochi a cântat şi aplaudat la unison piese celebre precum Amaizing Grace şi White Rose Of... Continuare »

Nana Mouskouri la Bucuresti

Mesajul Nana Mouskouri către fanii români!

Cu câteva zile înainte de concertul de la Bucureşti, Nana Mouskouri a transmis un mesaj fanilor din România. Nana Mouskouri va aduce pe scena Sălii Palatului pe 4 decembrie de... Continuare »

Bilete reduse la concerte

Bilete reduse la concertele Nana Mouskouri şi Demis Roussos!

În perioada 27-30 octombrie 2011, biletele la concertele Nana Mouskouri şi Demis Roussos sunt mai ieftine. Reducerile se aplică astfel: Nana Mouskouri: - Reducere de 15% la cat. 200 şi... Continuare »

Nana Mouskouri

Concert Nana Mouskouri la Sala Palatului

Nana Mouskouri revine la Bucureşti pentru un concert pe 4 decembrie 2011 pe scena Sălii Palatului. Evenimentul este organizat de Project Events, iar o parte din încasări vor fi donate... Continuare »

CLOSE
CLOSE