Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Nana Mouskouri, concert extraordinar la Sala Palatului (foto)

Nana Mouskouri a concertat duminică, 4 decembrie 2011 pentru publicul bucureştean. Sala Palatului, plină ochi a cântat şi aplaudat la unison piese celebre precum Amaizing Grace şi White Rose Of... Continuare »

Nana Mouskouri a concertat duminică, 4 decembrie 2011 pentru publicul bucureştean. Sala Palatului, plină ochi a cântat şi aplaudat la unison piese celebre precum Amaizing Grace şi White Rose Of Athens. Evenimentul a început puţin după ora 20.00. Primii pe scenă au urcat instrumentiştii artistei, care au introdus-o aşa cum se cuvine pe marea doamna a muzicii internaţionale. Nana Mouskouri și-a făcut apariția în aplauzele frenetice ale fanilor care au aşteptat-o o viaţă. La cei 77 de ani ai săi artista şi-a început repertoriul într-o manieră caldă, mulţumind publicului pentru primirea extraordinară.

Cei 4000 mii de fani veniţi la Sala Palatului erau trecuţi de prima tinereţe, însă energia şi încântarea cu care au ascultat fiecare melodie, ne-au demonstrat încă o dată că sufletul rămâne întotdeauna tânăr. Nana le-a încântat auzul cu piese interpretate în engleză, franceză, spaniolă, greacă și germană şi a dezvăluit de fiecare dată povestea ce stă în spatele acestor creaţii.

Surpriza serii a venit în momentul în care cîntăreața de origine greacă, vădit emoţionată, a adresat publicului în limba română câteva cuvinte: „Mă bucur să fiu în România. Sărbători fericite!”.

La sfârşitul spectacolului, fanii, deopotrivă români şi străini nu au lăsat-o să plece de pe scenă, fără un bis măcar. Aplauzele au ţinut minute în şir, iar cântăreaţa le-a împlinit dorinţa de a mai interpreta încă două melodii.

Evenimentul a fost organizat de Project Events, iar o parte din încasări vor fi donate fundaţiei UNICEF.

Fotografii de la concertul Nana Mouskouri

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
RECOMANDARE:Cumpără un disc cu Nana Mouskouri

album-nana-mouskouri-Nana-Mouskouri-Live-At-The-Royal-Albert-Hallalbum-nana-mouskouri-in-new-yorkalbum-nana-mouskouri-rendez-vousalbum-nana-mouskouri-the-collectionalbum-nana-mouskouri-at-her-very-best

CLOSE
CLOSE