Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Mesajul Nana Mouskouri către fanii români!

Publicat

pe

Nana Mouskouri la Bucuresti
Nana Mouskouri la Bucuresti

Nana Mouskouri la BucurestiCu câteva zile înainte de concertul de la Bucureşti, Nana Mouskouri a transmis un mesaj fanilor din România.

Nana Mouskouri va aduce pe scena Sălii Palatului pe 4 decembrie de la ora 20.00, piese celebre precum Amazing Grace, Only Love sau I Have A Dream.

„Doamnelor şi domnilor, dragi prieteni din România... am avut privilegiul de a fi invitată să cânt pentru prima oară în România. Împreună cu muzicienii mei am pregătit un program frumos pentru voi, incluzând unele dintre cele mai cunoscute piese ale mele, pe care le-am cântat în jurul lumii în ultimii 50 de ani. Aşa că sper să ne vedem pe 4 decembrie la Sala Palatului, unde voi cânta piese despre speranţă, pace şi dragoste. Până atunci, să fiţi bine” spune cu drag Nana.

Cei care încă nu şi-au cumpărat bilete ar trebui să se grăbească, o categorie fiind deja epuizată şi alte 3 fiind foarte aproape de epuizare.

Biletele pentru acest concert au următoarele preţuri în funcţie de categoria de loc:
- 500 lei (categoria VIP)
- 400 lei (categoria 1)
- 300 lei (categoria 2)
- 200 lei (categoria 3)
- 150 lei (categoria 4)
- 100 lei (categoria 5) - sold out

Şi pot fi achiziţionate de la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center, Librăriile Adevărul și Eminescu, Magazinele Flanco, Victoria şi Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi online de pe biletoo.ro şi blt.ro.

Nana Mouskouri este cea mai populară voce a Greciei şi a reuşit să înregistreze de-a lungul carierei peste 1500 cântece, în 15 limbi diferite, pe 450 de albume. În cariera sa de peste cinci decenii a vândut peste 400 de milioane de discuri, devenind astfel unul dintre cei mai bine vânduţi artişti ai tuturor timpurilor!

Trending