Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Inis Neziri

Inis Neziri Inis Neziri cântă de când a învățat să vorbească, dar cariera sa muzicală a început oficial pe când avea 12 ani. Au urmat participări la concursuri și festivaluri unde Inis a câștigat premii și a realizat că acesta este drumul pe care vrea să îl urmeze. A participat la concursul "Gjeniu I Vogel 5" și a câștigat primul premiu. După ce a câștigat, a continuat să fie activă în emisiuni de televiziune. În 2013 a fost protagonista unui musical, "We Will Rock You", în care a interpretat aproape toate melodiile celebrei trupe Queen. Din același an, Inis început să participe la programele Gala Night de la TV Klan și RTSH.

În 2015, a fost invitat special la Festivali I Kenges 54, un important eveniment muzical albanez unde a cântat piesele "A million voices" și "Euphoria". După o mică pauză, în 2017 Inis a decis să facă un pas foarte important în cariera sa muzicală. A participat la Festivali I Kenges 56 cu melodia compoziție proprie "Piedestal" și a fost cel mai tânăr concurent (16 ani).

Inis Neziri a câștigat Marele Trofeu al Festivalului Internaţional Cerbul de Aur 2018.

Următoarele evenimente cu Inis Neziri

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Inis Neziri

Poze Cerbul de Aur: Cei 18 concurenți în a doua seară de concurs

Urmărește galeria de poze cu cei 18 concurenți în a doua seară a concursului de interpretare de la Cerbul de Aur 2018 din Piața Sfatului din Brașov. Reprezentând 15 țări, au urcat pe scenă: Raluca Blejușcă (România), Dinaya (Kazakhstan), Dora Gaitanovici (România), Ryan O’Shaughnessy (Irlanda), Damiano Borgi (Italia), Jorge Gonzalez (Spania), Lidia Isac (Republica Moldova), Omer Netzer (Israel), Olivier Kaye (Belgia), Basti (San Marino), Inis Neziri (Albania), John Karayiannis (Cipru), Tiziana Camelin (Italia), Ovidiu Anton (România), Amaliya Margaryan (Armenia), Karl William Lund (Marea Britanie), Antonia Gigovska (Macedonia) și Kelly Joyce (Franţa).

Poze cu Inis Neziri la Cerbul de Aur 2018 - câștigătoarea Marelui Trofeu

Urmărește galeria de poze cu Inis Neziri, câștigătoarea Marelui Trofeu, în timpul interpretărilor ei de la Cerbul de Aur 2018. Joi seară, pe 30 august, Inis a interpretat melodia din repertoriul Monicăi Anghel - "Dau viata mea pentru o iubire" (Marius Țeicu / Eugen Rotaru), iar vineri a cântat piesa "Piedestal" (Gridi Kraja / Florian Zyka). Inis are 17 ani și este din Albania.

Inis Neziri, câștigătoarea Marelui Trofeu Cerbul de Aur 2018

Inis Neziri, câștigătoarea trofeului Cerbul de Aur 2018: "Muzica vine din suflet" - VIDEO INTERVIU

Tânăra cântăreață albaneză Inis Neziri a câștigat Marele Trofeu al Festivalului Internaţional Cerbul de Aur 2018 ce a avut loc în Piața Sfatului din Brașov în perioada 29 august - 2 septembrie. Te invităm să urmărești interviul video acordat de Inis pentru InfoMusic.

Inis Neziri din Albania a câștigat Marele Trofeu Cerbul de Aur 2018 - LISTA CÂȘTIGĂTORILOR

Inis Neziri din Albania a câștigat Marele Trofeu al Festivalului Internaţional Cerbul de Aur 2018. Aflați lista completă a laureaților de la Brașov.

CLOSE
CLOSE