Urmărește-ne în Social Media
Inis Neziri, câștigătoarea Marelui Trofeu Cerbul de Aur 2018 Inis Neziri, câștigătoarea Marelui Trofeu Cerbul de Aur 2018

TOATE MATERIALELE DESPRE

Inis Neziri

Inis Neziri cântă de când a învățat să vorbească, dar cariera sa muzicală a început oficial pe când avea 12 ani. Au urmat participări la concursuri și festivaluri unde Inis a câștigat premii și a realizat că acesta este drumul pe care vrea să îl urmeze. A participat la concursul "Gjeniu I Vogel 5" și a câștigat primul premiu. După ce a câștigat, a continuat să fie activă în emisiuni de televiziune. În 2013 a fost protagonista unui musical, "We Will Rock You", în care a interpretat aproape toate melodiile celebrei trupe Queen. Din același an, Inis început să participe la programele Gala Night de la TV Klan și RTSH.

În 2015, a fost invitat special la Festivali I Kenges 54, un important eveniment muzical albanez unde a cântat piesele "A million voices" și "Euphoria". După o mică pauză, în 2017 Inis a decis să facă un pas foarte important în cariera sa muzicală. A participat la Festivali I Kenges 56 cu melodia compoziție proprie "Piedestal" și a fost cel mai tânăr concurent (16 ani).

Inis Neziri a câștigat Marele Trofeu al Festivalului Internaţional Cerbul de Aur 2018.

Vezi toată descrierea artistului