Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Groove Armada

Următoarele evenimente cu Groove Armada

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Groove Armada

Groove Armada

Valuri electronice la Romexpo cu Groove Armada

Sâmbătă a avut loc cel mai recent eveniment marca The Mission, care a pus în scenă nume sonore din muzica electronică - pe Dusty Kid, Hernan Cataneo și headliner-ii, Groove Armada.... Continuare »

groove-armada-hernan-cattaneo-dusty-kid-la-romexpo

Promoție 3+1 la biletele show-ului oferit de Groove Armada și Herman Cattaneo la Bucuești

Groove Armada, Hernan Cattaneo şi Dusty Kid vor mixa pe 31 martie 2012 în Pavilionul C6 din cadrul complexului Romexpo din Bucureşti. Cei care încă nu şi-au achiziţionat bilete şi... Continuare »

groove-armada

Groove Armada, Hernan Cattaneo şi Dusty Kid mixează la Romexpo

Groove Armada (DJ set), Hernan Cattaneo şi Dusty Kid vor mixa pe 31 martie 2012 în Pavilionul C6 din cadrul complexului Romexpo din Bucureşti. Evenimentul este organizat la fel ca... Continuare »

CLOSE
CLOSE