Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Promoție 3+1 la biletele show-ului oferit de Groove Armada și Herman Cattaneo la Bucuești

Publicat

pe

groove-armada-hernan-cattaneo-dusty-kid-la-romexpo
groove-armada-hernan-cattaneo-dusty-kid-la-romexpo

groove-armada-hernan-cattaneo-dusty-kid-la-romexpoGroove Armada, Hernan Cattaneo şi Dusty Kid vor mixa pe 31 martie 2012 în Pavilionul C6 din cadrul complexului Romexpo din Bucureşti.

Cei care încă nu şi-au achiziţionat bilete şi vor să meargă cu grupul la acest eveniment au acum şansa să beneficieze de promoţia oferită de The Mission în parteneriat cu Bilete.ro.

Astfel, oricine cumpără în perioada 27 - 30 martie trei bilete de 40 de lei (fiecare) primeşte gratuit o invitaţie. Promoţia este valabilă exclusiv pe www.bilete.ro, iar plata poate fi făcută cu cardul, prin ramburs, prin transfer bancar, sau prin ridicare de la casieria Bilete.ro.

Biletele la acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Bilete.ro, oficiile poştale semnalizate cu “Aici Bilete.ro” sau punctele de vânzare de la Studio Martin (Bd. Iancu de Hunedoara nr. 61), Metrou Unirii 1, Music Box (Str. Matei Basarab Nr. 16), French Bakery Lipscani (str. Smârdan nr. 13) şi online pe www.bilete.ro la următoarele categorii de preţ:

  • În avans - 40 lei
  • La intrare - 60 lei
Comentează

Trending