Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Valuri electronice la Romexpo cu Groove Armada

Publicat

pe

Groove Armada
Groove Armada │ FOTO: www.hipmag.ro

Sâmbătă a avut loc cel mai recent eveniment marca The Mission, care a pus în scenă nume sonore din muzica electronică - pe Dusty Kid, Hernan Cataneo și headliner-ii, Groove Armada.

Groove Armada

Groove Armada, 31.03.2012, București │ FOTO: www.hipmag.ro

Locația aleasă a fost cel puțin inedită - pavilionul C6 de la Romexpo, dar evenimentul a avut parte de o organizare bine pusă la punct, cu numai câteva mici excepții.

Publicul prezent se anunța entuziasmat de prezența duo-ului format din Andy Cato și Tom Findley sub numele de Groove Armada chiar de la intrarea la Romexpo. În topul pieselor pe care speram să le auzim intrau cele care le-au adus recunoașterea pe scena electro - „I see you baby”„Supertylin'” sau „Purple Haze”... poate și „My Friend”.

Încălzirea a fost asigurată de DJ-ul italian Dusty Kid. Acesta a venit pregătit cu un set tocmai bun pentru a-i pune în mișcare pe entuziaștii electro. Cu un stil care nu poate fi încadrat cu granițe clare niciunui stil, dar cu puternice influențe de minimal, tânărul italian a acaparat atenția și a reușit să stârnească valuri în rândul publicului care deja era cu mâinile în aer.

Groove Armada

Groove Armada, 31.03.2012, București │ FOTO: www.hipmag.ro

Greii serii, și anume băieții de la Groove Armada au urcat pe scenă la puțin timp după warm-up. Din păcate, așteptările majorității au fost puțin înșelate, mixul pregătit pentru acest eveniment fiind unul ușor diferit de ceea ce fac în mod normal cei doi englezi. Predominate au fost părțile de minimal și acid house, în pofida piselor consacrate, care nu au fost folosite decat ca bridge-uri. Deși inedit și neașteptat, setul a fost întâmpinat foarte bine de public, iar show-ul de lumini și lasere a adus un aport pozitiv întregii experiențe.

Într-un final, seara a fost încheiată de Hernan Cattaneo. Brazilinaul, cu o mare experiență în domeniu, a reușit să-și transpună talentul într-un mix care a meritat așteptarea. DJ-ul cu o bogată carte de vizită a controlat excelent un public puțin dezamăgit și a reușit să facă dispărută orice urmă de negativism.

Groove Armada

Groove Armada, 31.03.2012, București │ FOTO: www.hipmag.ro

Petrecerea a continuat până spre dimineață, dovedind că evenimentul a fost unul reușit. Marca The Mission s-a ridicat din nou la așteptările renumelui creat în rândurile iubitorilor de muzică electronică.

PUBLICITATE
Comentează

Trending