Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Enrico Macias

Următoarele evenimente cu Enrico Macias

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Enrico Macias

Concert_Entrico_Macias_9_martie_2012_Sala_Palatului

Enrico Macias, un trubadur de cursă lungă (foto și video)

Cunoscut publicului larg sub numele ”Enrico Macias”, muzicianul algerian Gaston Ghrenassia a crescut pe scenă, călătorind de-a lungul anilor oriunde l-a purtat pasiunea sa pentru frumos. Ajuns la 50 de... Continuare »

Concert_Entrico_Macias_9_martie_2012_Sala_Palatului

Galeria de fotografii din cadrul concertului lui Enrico Macias la București

Enrico Macias a susținut pe 9 martie 2012 la Sala Palatului din București un concert în cadrul căruia a sărbătorit 50 de ani de carieră în muzică. Din line-up-ul serii... Continuare »

Bilete reduse la Enrico Macias

Bilete mai ieftine la concertul lui Enrico Macias

Fanii lui Enrico Macias au câteva zile la dispoziţie pentru a-şi achiziţiona bilete reduse la concertul de pe 9 martie. Astfel, oricine cumpără în perioada 29 Februarie-2 Martie 2012 un... Continuare »

Enrico Macias

Enrico Macias aniversează 50 de ani de carieră la Sala Palatului!

Enrico Macias va susţine pe 9 martie 2012, de la ora 20.00 un nou concert la Sala Palatului din Bucureşti. Evenimentul este organizat de Project Events şi face parte din... Continuare »

concerte de 1 mai

Concerte și petreceri de 1 mai

Petrecerile de 1 mai, devenite deja tradiție pe litoralul românesc, sunt un preambul al celor ce se vor desfășura pe toată perioada verii. Lista de mai jos reprezintă o selecție... Continuare »

MACIAS

Bilete reduse la concertul lui Enrico Macias

Admiratorii lui Enrico Macias au parte de o surpriză foarte plăcută în această perioadă. Cei care încă nu și-au achiziționat un bilet la concertul de pe 30 aprilie 2011, o... Continuare »

CLOSE
CLOSE