Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
Retro Music Festival 2019
INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
Ed Sheeran

Enrico Macias

Următoarele evenimente cu Enrico Macias

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Enrico Macias

Peste 60.000 de oameni sunt așteptați în fiecare seară la Zilele Bucureștiului; află programul, regulile de acces și restricțiile de trafic

Zilele Bucureștiului 2018 aduc în Piața Constituției concerte gratuite cu Rod Stewart, Hurts și Gheorghe Zamfir, precum și o nouă ediție de videomapping 3D pe fațada Palatului Parlamentului - iMapp Bucharest. Intrarea la eveniment este liberă, însă trebuie respectate anumite reguli de acces, disponibile în articol. În perioada 19-26 septembrie, poliția rutieră a impus și restricții de trafic în zonă.

Concert_Entrico_Macias_9_martie_2012_Sala_Palatului

Enrico Macias, un trubadur de cursă lungă (foto și video)

Cunoscut publicului larg sub numele ”Enrico Macias”, muzicianul algerian Gaston Ghrenassia a crescut pe scenă, călătorind de-a lungul anilor oriunde l-a purtat pasiunea sa pentru frumos. Ajuns la 50 de... Continuare »

Concert_Entrico_Macias_9_martie_2012_Sala_Palatului

Galeria de fotografii din cadrul concertului lui Enrico Macias la București

Enrico Macias a susținut pe 9 martie 2012 la Sala Palatului din București un concert în cadrul căruia a sărbătorit 50 de ani de carieră în muzică. Din line-up-ul serii... Continuare »

Bilete reduse la Enrico Macias

Bilete mai ieftine la concertul lui Enrico Macias

Fanii lui Enrico Macias au câteva zile la dispoziţie pentru a-şi achiziţiona bilete reduse la concertul de pe 9 martie. Astfel, oricine cumpără în perioada 29 Februarie-2 Martie 2012 un... Continuare »

Enrico Macias

Enrico Macias aniversează 50 de ani de carieră la Sala Palatului!

Enrico Macias va susţine pe 9 martie 2012, de la ora 20.00 un nou concert la Sala Palatului din Bucureşti. Evenimentul este organizat de Project Events şi face parte din... Continuare »

concerte de 1 mai

Concerte și petreceri de 1 mai

Petrecerile de 1 mai, devenite deja tradiție pe litoralul românesc, sunt un preambul al celor ce se vor desfășura pe toată perioada verii. Lista de mai jos reprezintă o selecție... Continuare »

MACIAS

Bilete reduse la concertul lui Enrico Macias

Admiratorii lui Enrico Macias au parte de o surpriză foarte plăcută în această perioadă. Cei care încă nu și-au achiziționat un bilet la concertul de pe 30 aprilie 2011, o... Continuare »

CLOSE
CLOSE