Urmărește-ne în Social Media

pop, world music

Enrico Macias

Poster eveniment Enrico Macias

Cântărețul francez Enrico Macias revine în România cu un concert ce va avea loc la Sala Palatului pe 20 octombrie 2023. Construit pe ritmul unei zile mediteraneene, spectacolul lui Enrico Macias începe cu primele succese ale sale, continuă într-o atmosferă lină de energie pozitivă, până când, pe acordurile muzicii arabo-andaluze, se revarsă apoteotic, într-o petrecere molipsitoare, cum numai Enrico știe să declanșeze.

Bilete concert Enrico Macias la Sala Palatului

  • VIP - 350 lei
  • Categoria I - 300 lei
  • Categoria II - 250 lei
  • Categoria III - 200 lei
  • Categoria IV - 150 lei
  • Categoria V - 100 lei

Cunoscut pentru șarmul, carisma, sensibilitatea și capacitatea lui de a se apropia de oameni, Enrico Macias a fost foarte bine primit de-a lungul carierei pe cele mai mari scene ale lumii din Statele Unite, Canada, Japonia, Egipt, Israel sau Rusia, cucerind cu muzica lui fiecare continent.

Pentru că Enrico Macias este un om solar, care reunește în muzica sa tot ce este mai pozitiv în ființa umană, cântecele sale poartă un mesaj de speranță și toleranță.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 30 mai 2023. Ref #153812

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.