Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Conchita Wurst

Următoarele evenimente cu Conchita Wurst

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Conchita Wurst

Conchita Wurst

Conchita promovează turismul în Viena

Conchita Wurst promovează turismul în Viena, într-o campanie publicitară pe Youtube. Ea se pregătește de lansarea primului album pe 15 mai 2015.

Finala Eurovision 2015 se va ține la Viena

Eurovision 2015: România va concura în prima semifinală

România va concura în cadrul concursului Eurovision 2015 în cadrul primei semifinale, ce va avea loc pe 19 mai 2015 la Viena. Extragerile din acest an au plasat România și Moldova în aceeași etapă preliminară. 

Al Bano, pe aceeași scenă cu Conchita Wurst

În urmă cu câteva zile, câștigătoarea concursului Eurovision 2014, Conchita Wurst, s-a aflat pe aceeași scenă cu Al Bano Carrisi. Cei doi au participat la un eveniment numit „Starnacht am Wörthersee". De la Noaptea Stelelor a lipsit Romina Power, însă fanii nu trebuie să fie îngrijorați: o vor vedea pe aceasta alături de Al Bano în curând la București.

Tori Amos, cover după Conchita Wurst - "Rise Like A Phoenix" - VIDEO

Tori Amos a realizat un cover după single-ul "Rise Like A Phoenix", ce i-a adus Conchitei Wurst trofeul Eurovision 2014. Noua versiune a melodiei a fost interpretată live în cadrul unui concert susținut recent în Austria, țara de origine a câștigătorului Eurovision de anul acesta. Show-ul a făcut parte din turneul ce promovează ultimul album lansat de Tori Amos, "Unrepentant Geraldines", turneu ce o va readuce pe artistă în România pe 19 iunie.

Conchita Wurst primind trofeul Eurovision 2014

10 lucruri interesante despre Conchita Wurst și participarea Austriei la Eurovision

Află 10 lucruri interesante despre Conchita Wurst și participarea Austriei la Eurovision. Concurentul transsexual Conchita a câștigat finala Eurovision 2014 cu o melodie bună și o apariție controversată: o femeie cu barbă într-o rochie extravagantă.

Conchita Wurst din Austria a câștigat Eurovision 2014

Austria este câștigătoarea Eurovision 2014 - REZULTATE

Austria a câștigat concursul Eurovision 2014 prin Conchita Wurst cu melodia "Rise Like a Phoenix". Olanda a ocupat locul secund, podiumul fiind completat de Suedia. Urmărește clasamentul final.

CLOSE
CLOSE